7 May 2012

Rintani ovat -gallupin tulokset

Huhtikuussa kysyimme, millaiset rintasi ovat. Vastausvaihtoehtoina olivat luomut, silikonit, pienennetyt tai korjausleikatut.

Vastaajistamme suurin osa vastasi olevansa luomuja. Luomurinnathan ovat sellaiset, joita ei ole leikattu tai korjailtu kumpaankaan suuntaan.

Täydennystä rintoihinsa oli ottanut kolme vastaajaa 95:stä.

Yksikään vastaajistamme ei ollut käynyt pienennysleikkauksessa, vaikka leikkaukset ovat melko tavallisia ja moni isorintainen on saanut suuren helpotuksen leikkauksella.

Myöskään yhtään naista, jolla rinnat olisi korjausleikattu, ei tällä kertaa gallupiimme vastannut. Yleisimmin korjausleikkaus tehdään rintasyöpää sairastavalle. Rintasyöpään sairastuu vuodessa tuhansia naisia pelkästään Suomessa. Rintasyöpä tutkimusta tukee mm. Roosa Nauha-syöpäsäätiö.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!