6 Feb 2012

Kurkkaus Panachen ja Curvy Katen syksyyn 2012...

Se on taas aika tehdä varauksia ensi syksyn mallistoista nyt helmi-maaliskuulla.

Panachen syksyn osalta olemme jo päätökset tehneet. Panache Sport-liivin harmaa väri jatkuu, joten sitä otamme lisää sekä nyt keväällä että jatkamme sitä syksyllä. Lisäksi sain jo ennakkotiedon, että syksyllä on tulossa rintasyöpäkampanjan yhteydessä samaa urheiluliiviä vaaleanpunaisena. Tästä ei vielä virallisia tiedotteita ole tullut, kuten ei esitteitä tai kuviakaan, mutta teemme siitä heti varauksen kun vaan mahdollista. Ainakin itse haluan ehdottomasti nämä liivit myös vaaleanpunaisina. Violetithan minulta jo löytyy. :) Lokakuu on se viralinen "Breast cancer awareness month", joten arvelisin, että toimitus on syys-lokakuulla. Toivottavasti saadaan lisätietoa mahdollisimman pian.

Panache Sport-urheiluliivit harmaa
65-90 D-H UK-mitoitus

Panachen Superbra-mallistosta olemme varanneet Fern-liiviä. Tätä ei ole meillä ollut aiemmin valikoimassa, mutta nyt oli niin herkullinen väri, että päätimme ottaa valikoimaan. Koot tässä liivissä ovat 65-85 D-K ja värinä ensi syksynä Blue-Floral, jossa tummansinisellä pohjalla on pinkkiä, beigeä ja vaaleansinistä.

Valikoimassamme Superbra-mallistosta jatkuvat myös Tango mustana ja puuterinvärisenä, olkaimettomat Eviet mustana ja luonnonvalkoisena sekä Sophie-imetysliivit mustana ja vaaleanpunaisena. Lisäksi valikoimaamme tulee kaarituettua naruolkaintoppia mustana ja valkoisena. Topissa on siis sisäpuolelle ommeltu liiviosa, jossa kaarituet ja hakaskiinnitys takana, ihan kuten liiveissäkin, joten sen alle ei tarvitse enää erikseen rintaliivejä. Tätä toppia saamme erän jo nyt keväälläkin, arviolta huhtikuulla, mutta jatkamme mallia vielä syksyllä. Olen ihan varma, että tästä topista tulee moni pitämään ja siksi varasin tätä nyt jo syksyksikin vaikka kevään tuotteet eivät ole vielä edes saapuneet. Kokoja kaarituetussa topissa on 70-85 ja kupit D-H. Aika oiva valinta esim. BiuBiun paitapuseron alle?

BiuBiu-paitapuseroissa riittää kokoja
isollekin kuppikoolle.
Panache Cami Top 70-85 D-H

Panachen Cleo-mallistossa koot alkavat 60:stä ja kokeilemme taas syksyllä, onko kysyntää. Paljon netissä kirjoitellaan, että mistä löytyy 60- ja 65-ympäryksellä isompia kuppikokoja, mutta meillä nuo koot jäävät usein viimeisenä hyllyyn. Missähän lienee vika, onko malli- ja värivalinnat menneet meillä pieleen? Tulossa on syksyllä Zia-liiviä ja -alushousuja koot 60-85 D-J. Väri "Spot print", jossa myöskin tummansinisellä pohjalla kuvioita, tässä valkoisia ja keltaisia palloja sekä aavistus pitsiä koristeena.

Cleo-mallistosta palloprinttikuosinen
Zia 60-85 D-J


Panachen uimapukumallistosta lokakuun loppupuolella on tulossa upeaa Tallulah-tankinia ja housuja. Tallulahissa on yhdistetty tumma grafiiniharmaa yksivärinen sekä upea valkopohjainen printtikuosi, printtikuosissa punaista, pinkkiä, oranssia ja samaa grafiitinharmaata.

Curvy Katen AW12-malliston puolesta meillä on vielä hieman aikaa, päätökset pitää tehdä maaliskuulla. Otamme todennäköisesti 3-4 eri sarjaa. Nyt keväällä valikoimaamme on tulleet Lottie (musta-roosa), Romance (musta-violetti) ja tulossa vielä maaliskuulla Daily Boost nudenvärisenä. Niinpä mietimme, että jatketaanko näitä samoja sarjoja jossain toisessa värissä. Lottiesta tarjolla olisi sininen. Ja Romancessa musta-punainen. Ja Daily Boostia on tulossa syksyllä mustana. Olisiko tässä sitten kolme kasassa. Syksyllä Showgirl-mallisto kasvaa uudella Entice-setillä, olisikohan tämä sitten se neljäs. Harmi, ettei Angel-sarja jatku enää syksyllä. Olemme tätä kolme kautta myyneet (musta-pinkki, musta-valkoinen ja musta-petrooli) ja kaikki ovat olleet todella tykättyjä.

2 comments:

  1. Minä ihastuin Portia (musta/pinkki)settiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo Portia onkin ollut CK:n mallistossa jo pidempään, kuten myös tuo nyt jo tosin mallistosta poistuva Angel. Pistetäänpäs ajatus hautumaan ja katsotaan, mitä muita kommentteja tai toiveita tulee. :)

      Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!