6 Feb 2015

Giuliette by Gorsenia

Gorsenian uudesta kevätkuvastosta ensimmäisenä meille saapui tämä Giuliette. Väri on erittäin houkutteleva ja raikas punainen. Itse pidän punaisesta, vaikka se ei olekaan kalpealle ja atooppisesta ihottumasta punoittavalle iholleni kaunein vaihtoehto. Varsinkaan näin talvella. Onneksi kesä on tulossa, niin pääsee aurinkoon taas parantelemaan itseään. Giuliette-setti on kauniisti ja hillitysti yksivärinen, eli kaikki käytetyt materiaalit ovat punaisia ja sävyt hyvin lähellä toisiaan. Pitsien ruusukirjailut ovat kiiltävät, joten ne erottuvat sopivasti yksiväristä pohjaa vasten.

Giuliette-rintaliivit ja -alushousut löydät Lumingeriesta
Malli ja istuvuus ovat tuttua Gorseniaa. Jos sinulta löytyy viimeisen vuoden aikana ostetut Gorsenian pehmokuppiset liivit, ovat nämä helppo ja varma valinta istuvuuden puolesta. Kaarituet ovat täällä kokohaitarin yläpäässäkin maltillisen leveät eikä korkeuskaan ole ongelma. Kupin muoto on melko pyöreä. Muistuttaa hieman pehmeiden pitsien ja muodon puolesta Cleon Marcie-liiviä. Tämä on oikein mukava arkiliivi, mutta sopii ihan taatusti myös juhlamekon alle! Materiaalit ovat paljon pehmeämmät kuin mitä odotin. Liivit tuntuvat henkäyksenkeveiltä päällä ja ohut pitsikuppi on yllättävän tukeva. Koossani olkaimet ovat miellyttävän leveät ja sopivasti joustavat. Parasta tässä liivissä on pehmeät ja kauniit pitsi, huonointa sivuluut, jotka taas kerran aion raksia irti, ennenkuin alkavat käytössä painaa.


Ympärysmitta on napakka ja sen mitoitus on yhteneväinen Gorsenian muiden vastaavien liivimallien kanssa. Sensijaan kuppikoot ovat mielestäni reilummat kuin yleensä. Kaikista Gorsenian liiveistä olen tähän mennessä valinnut 70M-kuppikoon, ja nämä ovat minulla kaikki yhä käytössä ja istuvat hyvin. Tästä liivistä 70M oli kuitenkin liian suuri. Ensin luulin, että vika oli mallissa, ja ettei tämä kokonaan pitsinen kuppi ollutkaan yhtä tukeva kuin nuo vähän jykevämpää neulosta olevat liivit, esim. Azzurro ja Verona. Testasin kuitenkin vielä pienemmän kuppikoon, mitä ihan rehellisesti sanottuna en ensin meinannut edes tajuta kokeilla, koska lähes poikkeuksetta minun on vaikea löytää tarpeeksi isoa kuppikokoa, ja sehän istuikin sitten ihan täydellisesti päälleni! (Aika noloa, kun kuitenkin liivien istuvuuden kanssa olen päivittäin tekemisissä, etten sitten tajua, kun sovitan itselleni liian isoa kuppia!) Kokoni on siis 70L tästä liivistä. Arvatkaapa vain, aionko poimia omani myös parin viikon päästä saapuvasta keltaisesta Soleil-liivistä!


Muuta Giuliette-sarjasta: Sarjan balconette-liivistä on nyt saatavana muutamia kuppikokoja lisää kuin aiemmista simpukkabalconeteista, eli Gorsenia on tuonut nyt 65-80 I- ja 65-75 J-kuppikoot, mikä varmasti monelle hoikalle isorintaiselle Gorsenia-fanille on kiva uudistus! Ja samoin tämän sarjan alushousuihin on lisätty yksi koko lisää eli saatavana nyt 4XL-kokoon saakka. Mielestäni nämä lisäykset ovat todella mahtava juttu!The first range released from Gorsenia's SS15 collection and to arrive to our warehouse was this gorgeous and alluring red Giuliette. I like red, and I know it doesn't suit my atopic and pale nordic skin very well, but I just couldn't keep my hands off of this. The red is very bright and I like how the materials are matched together so well by colour. Even that this set is all red, the slightly shimmering rose embroidery pops up from the red background and creates a sophisticated and very feminine look.


If you have a soft cup bra from Gorsenia from previous two seasons and it's a fit, I'm sure this will also fit you nicely. The fit is familiar and similar to Azzurro or Verona for example. It gives a beautiful and rounded shape and wiring is comfortable - not too wide or high. This will work both as an everyday bra and also under the LBD or other special occasion frock. I must say the materials felt softer and smoother than what I was expecting. Also I was positively surprised by the support and shape this feather-light bra is giving me. 


Band sizing is normal and I'd suggest to go with your usual size, but the cups are quite generous, so you might want to go down from your usual size. I've been size 70M (32J) in all my Gorsenia bras bought during the last year and all these bras are still in use and fit me well. First I thought the problem was just with the bra and that the lace and mesh are too weak to hold and support my bosom. I don't know why I didn't realize it right away, that the problem was with the size and not with the bra. Probably because usually my problem is finding a cup size large enough, so I didn't first understand that this in fact was the case with the bad fit. (Quite embarrassing that I didn't spot the signs of a too large cup when fitting a bra for myself. Shame on me!) But when I switched to a smaller cup, I found the fit was spot on, so I'm wearing this bra in size 70L (32HH).

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!