22 Feb 2015

Moonflower bikini by Curvy Kate

Moonflower bikini (Curvy Kate)
Olin ehkä hieman hätäinen ja liiankin toiveikas, kun aiemmin tuossa tammikuulla hipoilin itselleni Panachen Britt-bandeaubikiniä, jotka sitten saapuivat kuun lopulla. Ajattelin, että josko se suurin H-kuppi olisi riittävä, mutta eihän se ollut, joten ne bikinit jäivät minulla sitten hankkimatta. Mutta onnekseni Curvy Katen uusi Moonflower-bikinisetti saapui ihan juuri ja tässä kuppikokoja on pari enemmän eli J-kuppikokoon saakka, joten nyt löytyivät uudet kesäbiksut minullekin!

Bikiniliivit on kolmipalaiset ja topatut. Parin vuoden aikana Curvy Kate on selvästi parantanut bikinimallien leikkauksia, sillä aiemmat bikinit eivät mielestäni istuneet kovinkaan hyvin isommassa koossa, mutta nämä näyttävät todella hyvältä. Kupeissa on hyvä pyöreä muoto ja liivit ovat ihan yhtä tukevat kuin rintaliivitkin. Ainoastaan kaipaisin hieman leveämpi olkaimia, mutta ehkä se bikineissä ei ole niin tarpeen, kun en aio Baywatch-tyyliin näissä juoksennella pitkin rantoja. Bikinihousuissa on leveä vyötärökaistale, jossa sivuilla rypytystä ja takana söpö rusetti. Myös liiveissä on edessä keskellä samanlainen rusetti. Koot vastaavat mielestäni hyvin merkintöjä, eli bikinihousut ovat minulla koko 42 ja liivit 75J.


I know I was a bit hasty in my post mid January about the Britt bandeau bikini which arrived a little after my post. I was hoping I would've fit in the H-cup, which is largest available on that style, but it was too small for me, no matter how I tried to squeeze myself into, so I had to forget that one. Luckily the new Moonflower padded plunge bikini from Curvy Kate just arrived and as its size range reaches up to J-cups, I finally got myself a new bikiniset!

The underwired bikini top has 3-section cups and low plunging cut. Over the past few years I've noticed that the fit has improved a lot on the CK bikinis. Some of the earlier cuts just didn't fit very well on larger sizes and I was a bit disappointed with them. But this gives me a beautiful rounded shape and same support as a regular bra. And even if it's a plunge cut, my girls stay nicely inside the cups. The fold top pant has ruched waist band and a cute bow at the back. There's also a bow in the center of the bikini bra and they both have pink contrasts, so they make a lovely set together. A bit tight on the band, but otherwise I'd say sizing is regular and I'd suggest to go with your normal CK size. I'm wearing 75J/34J on the top and 42/14 at the bottom.

2 comments:

  1. Hyvältä näyttää! Mutta eikös sulla ollu niitä biksuja jo ihan tarpeeksi? ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, no niinhän mä oon tainnu sanoa, että riittää jo, mutta näköjään oli tilaa vielä yhdelle biksusetille. Ja tämä on topattu, kaikki muut on toppaamattomia, niin olihan se ihan pakko. ;)

      Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!