23 Apr 2013

Elomi Maggie paprika

Kokokuppinen Maggie on kausiväri Elomin tämän kevään mallistosta. Se tuntuu päällä supertukevalta, vaikka materiaali on ohutta ja läpikuultavaa meshiä. Ja vaikka kupeista kuultaa selkeästi läpi, en alkanut sensuroimaan, sillä tältä ne oikeasti näyttävät, sekä liivit että rinnat. Rintaliiveissä on todella kauniit oranssinväriset kirjailut edessä keskellä ja punainen väri on uskomattoman hyvännäköinen ja hehkuvainen. Leveät olkaimet istuu pehmeästi ja painamatta, samoin takaosa on leveä ja istuu mukavasti. Mutta, nämä "rungottomat" liivit eivät vain sovi minulle. Minä tarvitsen rintaliiveihin kuppien alle kunnon kaistaleen materiaalia, kuten aikalailla kaikissa aiemmin arvostelemissani rintaliiveissä on ollut. Tällaisia liivejä kuitenkin usein suositellaan vatsakkaille, ja totta, hengetön malli sopii varmasti hyvin sellaiselle, jolla vatsakumpu alkaa heti rintojen alta, sillä silloin leveä kangaskaistale ei pääse rullautumaan ja painamaan.


Kupin muoto on mielestäni hyvin kaunis. Sopivan pyöreä, kohottava ja myös eteenpäin suuntautuva, joten rinnat eivät jää kainaloihin. Kokokuppinen malli on sen verran korkea, että kovin lyhyillä tai lyhytselkäisillä, kuten minullakin, saattaa kupin reuna hangata kainaloa. Toisaalta leveä sivu ja korkea kuppi takaa myös sen, ettei sieltä pursuile ylimääräisiä ja rintaliivit tosiaan tuntuvat hyvin tukevilta.


Koko 80 oli kuitenkin liian suuri ympärysmitalta. Kuten viimeisestä kuvasta näkyy, sovitin liivit heti viimeiseen hakaseen ja sekin tuntui löysältä. Niinpä 75 olisi ollut parempi. 80HH oli kupistaan sopiva, eli 75J tai 75JJ olisi tästä liivistä ollut hyvä valinta. Sanoisin siis, että vastaavat hyvin kokoaan, sillä tuota luokkaa ovat nykyisin minulle sopivat rintaliivit esim. edelliset arvostelemani Jasmine-rintalivit. Kaarituki menee ahkä aavistuksen kauas sivulle, mutta osittain tämä johtuu siitä, että liivin ympärysmitta minulle on liian suuri. Pykälää pienemmässä ympärysmitassa kaaritukikin varmasti istuisi hieman paremmin.


Sanoisin siis, että kaikenkaikkiaan upea liivi, ja jos olisin saanut tämän rinnakkaiskoossa pienemmällä ympärysmitalla, ja tässä olisi edes hieman runkoa kaarien alla, olisin varmasti pitänyt tämän liivin. Tällä kertaa jätin kuitenkin liivit hyllyyn ja ne kävivät päällä vain sovituksen ja kuvauksen ajan.

Maggie-sarjaan on saatavana rintaliivit koossa 80-100 E-JJ, stringit sekä tavalliset alushousut koossa 42-50 sekä babydoll-mekko koossa 80-95 F-GG.

Lue myös Pipsan arvostelu Maggie-rintaliiveistä blogissa Värikäs elämäni!


Maggie in fashion colour Paprika is from Elomi's spring 2013 collection. I liked this bra very much. It feels comfortable and supporting and the the straps are soft and wide. The problem for me with this bra is that it is bandless and for some reason, I don't much like them. I prefer styles with good wide band. I've had this same problem with other styles and brands also, so for years I haven't even tried on any bandless bras, but I wanted to try this because of the colour. The bright paprika red is absolutely wonderful, and the slightly shiny embroidery on the cups in orange looks beautiful. I found this to be true to size. I tried it in size 80/36HH which was perfect on the cup, but too loose on the band. So sister size 75/34J or JJ would have been a good fit - it is the size I usually wear. So I didn't keep the bra this time, but I feel happy to recommend this to anyone who likes bandless bras. 

This is also my first post which has an english summary, as I recently noticed that there have been many readers outside Finland trying to read my blog with Google translator.  Hope this helps as I know how poorly the translator actually translates finnish. Conversation and comments in english are welcome!

1 comment:

  1. Paprikanpunainen on ihana väri! Olen kuolannut babydoll-versiota Maggiesta. Jos vaan keksisin tarpeeksi hyvän syyn ostaa, niin voisin hommata vaikka vähän liian isoa rinnakkaiskokoakin. Kyllä se varmaan sen aikaa päällä pysyisi... Elomilla on niin kivan näköisiä liivejä että jo vähän harmittaa, etten kuulu kohderyhmään :D

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!