16 Apr 2013

Panache Superbra Jasmine kukkaprintti / floral print

Tämä kukkaprinttinen Jasmine on Panache Superbra-mallistosta kevään 2013 kausiväri. Jasmine on ollut Panachen valikoimassa parin kauden ajan, mutta toisin kuin esim. Tangossa, jossa sama lehtikuosi jatkuu vuodesta toiseen perusväreissä sekä parissa kausivärissä, on Jasminessa aina erilainen printtikuosi ja vain leikkaus pysyy samana. (Lumingerien valikoimassa Jasmine on nyt ensimmäistä kertaa.) Jasmine on muutenkin pieni poikkeus Superbra-mallistoon, sillä siinä on kapeammat ja hieman matalammat kaarituet.

Mielestäni Jasmine on malliltaan hyvin samanlainen kuin vaikkapa Marcie, joka myös on yksi suosikkejani. (Marciesta tulee syyskaudella vaaleanpunainen kausiväri, ja ellen nyt väärin muista, on toimitus jo elokuulla!) Jos en tietäisi, olisin veikannut tätä liiviä Cleo-malliston liiviksi ennemmin kuin Superbra. Jos siis Superbra-malleissa ongelmanasi on ollut liian kauas sivulle/taakse ja liian ylös kainaloon ylettyvät kaarituet, testaapa Jasminea tai Cleo-malliston rintaliivejä. Lue myös aiempi vertailuni Ariza ja Marcie-liiveistä.

Panache Superbra - Jasmine
Kevään 2013 kausivärinä kukkaprinttiä.
Jasmine-rintaliiviä valmistetaan koossa 65-85 D-K, kupeissa UK-mitoitus. Ympärysmitoissa on siis hieman normaalia vähemmän valikoimaa, mutta kuppikokoja puolestaan K-kuppiin saakka. Sarjaan kuuluu myös samaa materiaalia olevat aavistuksen normaalia matalammat brief-mallin alushousut, koot 34-48. Alushousut ovat todella ihanat, sillä niissä on sivuilla tuota samaa joustopitsiä kuin kupeissa, joten ne istuvat päällä huomaamattomasti.


Peittävyydeltään arvioisin Jasminen 3/4-kuppiseksi, valmistajan kuvauksen mukaan malli on balconette. Olkainten leveys riippuu valitusta koosta. Olkaimet jäävät aika leveälle ja kauas olkapäille, mutta antaa myös enemmän valinnanvapautta paitojen kanssa. Esimerkiksi monet BiuBiun paidat ovat melko avonaisia, joten kovin peittävää liiviä ei niiden alle voi laittaa, ellei halua rintaliivien vilkkuvan kaula-aukosta. Edestäpäin kuppien yläreuna on melko vaakasuorassa. Myös keskiosa on melko korkea, mutta istuu kuitenkin painamatta tai hiertämättä. Mielestäni malli pitää myös rinnat hyvin eteenpäin suunnattuina eivätkä rinnat leviä kohti kainaloita.


Olen pitänyt tämän rintaliivin mallista todella paljon. Kupin yläreunan pitsi on todella pehmeää ja joustavaa eikä se kutita tai hierrä ollenkaan, mutta tasoittaa hyvin rintojen kokoeroa. (Esim. Elomin Valentinassa on samantyylinen todella pehmeä joustopitsi. Elomilta löydät isompia kokoja!) Ympärysmitasta sanoisin, että Jasmine on ehkä aavistuksen niukemmin mitoitettu kuin Superbran Tango tai Ariza, joissa koossa 75 tuntuu viimeisessäkin hakasessa, että koko saisi ehkä olla tiukempi, mutta tässä liivissä 75 istuu oikein napakasti löysimmissäkin hakasissa. Kuppimerkintä vastaa mielestäni hyvin kokoaan: kokoni tässäkin Panachen liivissä 75J.


Tästä sivukuvasta näkyy vielä paremmin tuo rinnan pyöreä muoto. Harmi, etten muistanut ottaa kuvaa liivistä takaa, mutta tästäkin kyllä näkee, että sivut ja takaosa ovat samalla tavalla leveät kuin Superbra-malleissa minun koossani yleensä, vaikka liivi muuten on enemmän Cleo-malliston rintaliivien oloinen, erityisesti kuppiosastaan. (Kurkkaa vielä se Ariza-Marcie-vertailu, linkki tuolla ylempänä.) Kaarituet ovat matalammat ja kapeammat kuin Superbra-malleissa ja kaarituki loppuukin heti rintakudoksen taakse eikä selkäpuolelle.

Vaikka printtikuosi onkin melkoista värien ilotulitusta, eikä taida olla yhtään väriä, jota Jasminesta ei löytyisi, on mielestäni lopputulos kuitenkin hyvin tasapainoinen, kun takaosa, olkaimet ja kuppien pitsi ovat tummansiniset. Printtikuosi kyllä kuultaa vaaleammista ja ohuemmista paidoista läpi, mutta tummempien ja paksumpien paitojen kanssa ei ole mitään ongelmaa. Kaikenkaikkiaan ihana setti, joten suosittelen Jasminea hyvillä mielin.

---

Lisää Panache Superbra- sekä Cleo-mallistojen rintaliivejä löydät Lumingeriesta.

5 comments:

 1. On kyllä ihana kuosi ja hyvännäköinen tuo muoto! :)

  ReplyDelete
 2. Missä mallissa kaarituet eivät painaisi tai hankaisi kainaloita?Liivini tulisi olla kaarituellisia,mutta kaaret hankaavat ikävästi kainaloiden herkkää ihoa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annan tähän perusvastaukseni, eli kannattaa tarkistaa ensimmäiseksi koko. Sitten kokeilla eri tuotemerkkejä, niin varmasti jossain vaiheessa löytyy se oma merkki, joka istuu hyvin. :)

   Delete
 3. mistä mallista löytyisi tuo pyöreä muoto ja sellaiset olkaimet jotak pysyvät olalla...tässäkin kuvan mukaan jäävät niin kauas olan sivulle että minulta putoavat kokoajan... ??? olen ihan pulassa tämän asian kanssa! olen saanut neuvon kiristää olkaimia, muttei niitä niin kireälle saa, etteivät liukuisi alas olkapäältä kun on kapeat hartiat...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama vastaus tähänkin, eli ensiksi tarkistaa koko. :) Jos ympärysmitta on liian löysä, olkaimet alkaa valua. Toisekseen, balconette-mallisten sijaan kannattaa etsiä kokokuppisia tai multiway-liivejä, joista olkaimet saa takaa yhteen.

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!