1 Mar 2012

Kuppikokogallupin tulokset


Helmikuussa kysyin, mikä on yleisimmin käyttämäsi kuppikoko. Kyseyyn tuli yhteensä 376 ääntä. Kuvasta näkyy tarkempi kokojakauma.

Kokojakauma on fanijoukostamme ja asiakaskunnastamme johtuen tietysti aavistuksen isompiin kokoihin vinoutunut, mutta saimme vastauksia myös pienikokoisilta.

AA-C-kuppikokoja käyttäviä vastanneista oli yhteensä 35 kappaletta eli pyöristettynä 8% vastaajista.

Keskikokoisia eli noin D-G-kuppikokoa ilmoitti käyttävänsä 205 vastaajaa eli yli puolet.

H-K-kuppikokoisia vastaajistamme oli 122 eli noin kolmannes vastaajista.

Suurempia kuin K-kuppia käyttäviä oli prosentuaalisesti hyvin pieni osa, mutta kuitenkin kaikki kuppikokovaihtoehdot gallupissamme saivat ääniä osakseen.

Tämän gallupin tulokset olivat hyvin sen suuntaiset kuin mitä odotin, ja minkä olen työssäni jo todennut.
  • Kuppikokoja D-E meiltä tilataan suhteellisen vähän, vaikka prosentuaalisesti nämä koot ovat kuitenkin suosittuja. Tämä johtunee siitä, että näitä kokoja on vielä "tavallisten kauppojen" valikoimassa tarjolla hyvin laajasti.
  • Sen sijaan kuppikokoja F-K tilataan paljon, ja aina emme edes pysty vastaamaan kysyntään tai osaa arvioida kysyntää tarpeeksi hyvin. Yritämme jatkossa ottaa näitä kokoja enemmän varastoon.
  • L-O-kuppikoot ovat harvinaisempia, mutta se ei tarkoita, etteikö niille olisi kysyntää. Pyrimme valikoimallamme vastaamaan myös tämän kokoryhmän tarpeeseen, sillä tiedän hyvin, että näitä kokoja on erittäin vaikea löytää, sillä kuulun itsekin tähän ryhmään.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!