10 Mar 2012

Curvy Katen syksy 2012

Curvy Katen syysvalikoimassa toistuvat samat värit kuin muillakin tuotemerkeillä. Ensi syksyn trendivärit alusvaatteissa ovat ehdottomasti sininen ja punainen, juuri muita värejä ei näytä olevan edes tarjolla. CK:n perusmallien eli ns. continuity-sarjojen mustan, puuterin ja valkoisen lisäksi syysmallistossa on viisi sinistä ja neljä punaista liivimallia. Ja esimerkiksi Panacheltakin meille on tulossa elokuussa punainen Marcie ja syys-lokakuulla tummansininen pallokuvioinen Zia sekä tummansinisävyinen Fern.

Voisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkästi siitä, miten aina toivotaan ihania värejä valikoimiin, ettei aina vain sitä mustaa ja valkoista, mutta totuus on, että ne herkulliset värit jäävät aina viimeisiksi hyllyihin myymättöminä. Olen tarkoituksella pyrkinyt aiemmin välttämään mustaa ja valkoista liivivalikoimissamme, mutta sittemmin olen pikkuhiljaa taipunut, kun niitä on niin kovasti kyselty ja toivottu. Samoin se "mummopuuteri" on ujuttautunut valikoimaamme monessa eri liivissä, vain koska on kysyntää. Top 10 myydyimmistä liivimalleistamme yleensä vähintään puolet on mustia. Eli vaikka kuinka ihmiset sanovat haluavansa väriä, niin totuus on, että suomalaiset ostavat pääsääntöisesti mustaa. Ja vaikka sitä ei olisi tarjolla, niin sitten sitä pyydetään erikseen. Ei siis kannata ihmetellä, miksi kaupat sitten pääsääntöisesti tarjoavat vain mustaa, valkoista ja puuteria - ne myyvät, värit jäävät hyllyyn seisomaan. Jatkan kuitenkin yhä sinnikkäästi myös värien tarjoamista, sillä itse ainakin rakastan värillisiä alusvaatteita!

Tarkoitukseni oli kuitenkin kirjoittaa Curvy Katen syysvalikoimasta eli autumn-winter 2012 mallistosta, joten palataan takaisin asiaan. Syksyllä valikoimassa tulevat jatkumaan tälläkin hetkellä verkkokaupastamme löytyvät Daily Boost nude (eli puuteri) sekä Lottie mustana. Daily Boost-liivin muiden värien eli valkoisen ja mustan kohtalo on vielä avoinna. Daily Boostia saimme vasta tällä viikolla eli maaliskuun alussa ja riippuen ihan siitä, miten tästä liivistä tykätään, lisäämme sitten tarvittaessa mustan ja valkoisenkin valikoimaamme - jos siis sitä kysyntää tulee. Nämä kolme väriä ovat syksystä lähtien CK:n perusmallistossa eli niitä pitäisi olla aina saatavana. Sama myös Lottien kohdalla, eli Lottieta on saatavana mustana ja valkoisena, ja jos kysyntää on, otetaan sitten myös valkoista valikoimaamme.

Curvy Kate Lottie musta ja Daily Boost nude.
Curvy Katen ikisuosikki Portia on nyt myös saatavana Lumingeriesta. Tosin nyt keväällä Portiaa on saatavana vain tilauksesta, toimitusajat muutaman viikon. Portiaa valmistetaan mustana ja valkoisena, molemmissa vaaleanpunaiset yksityiskohdat. Niin Portia kuin em. Lottie ja Daily Boost ovat siis saatavana verkkokaupastamme jo nyt keväällä, mutta nämä jatkuvat myös syksyllä. Mallit ja värit ovat CK:n ns. continuity-mallistoa eli niitä pitäisi olla saatavana ympäri vuoden, paitsi Daily Boost musta tulee vasta syksyllä.

Curvy Kate Portia musta-pinkki ja Portia valko-roosa
Syksyn kausiväreistä valikoimaamme on valittu ja varattu Princess Teal/Blush, Tease Me Cherry/Blush sekä Romance Black/Cherry. Princess on (Portian lisäksi) ollut pitkään CK:n mallistossa ja yksi suosituimmista malleista. Meillä tätä ei kuitenkaan ole vielä ollut valikoimassa, mutta paikataan tämä puute ensi syksynä. Princess-sarjassa perusvärit ovat musta, puuteri ja valkoinen, Lumingerieen saapuvaksi on varattu kausiväri tumma turkoosi, jonka arvioitu toimitusaika on elokuussa. Princess-liivissä yhdistyvät ihanasti suloinen pilkkukuviointi ja herkät pitsit. Liivi on balconette-mallia ja toppaamaton. Princess-liiviä on saatavana koot 60-90 D-K sekä lisäksi 95-100 D-G.
Princess tumma turkoosi (Teal/Blush) saatavana elo-syyskuussa.
Myös Tease Me-rintaliivit ovat malliltaan balconetet, mutta liivi on topattu. Myös kupin muoto ja leikkaus ovat erilaiset, ja malli on yläosastaan avonaisempi kuin CK:n pehmeäkuppisissa balconetteissa. Herkullisten liivien lisäksi sarjasta löytyy söpöt röyhelöstringit sekä "suspender short" eli hipstermallin housut, joissa on sukkanauhapidikkeet samassa. Mielestäni tästä setistä huokuu burleskimainen leikkisyys. Tease me on kiusoitteleva yhdistelmä satiinia ja pitsiä, ja tämä punasävyinen syksyn kausiväri on erittäin onnistunut. Liiveissä koot 60-85, kuppikoot ympärysmitasta riippuen G-HH-kuppiin saakka.

Alunperin olin tilaamassa Tease Me:n tilalle vähän hillitympää ja nyt syksyllä ilmestyvää uutta mallia Entice, mutta livenä se oli valitettavasti pettymys. Kuvissa liivi näyttää todella upealta ja ylelliseltä kultaisen satiinin ja mustan pitsin yhdistelmältä, mutta liivin päällimäinen kerros onkin harsomaista hyvin pehmeää pitsiä, joka jo uutena näytti jotenkin nuhjuiselta ja kuluneelta. Niinpä pitkän pohdinnan jälkeen päädyin sitten tähän Tease Me-sarjaan, jota muutamat ovatkin jo valikoimaamme toivoneet. Syksyllä sitä nyt sitten tulee! Arvioitu toimitusaika on syyskuulla.
Curvy Kate Tease Me puna-puuteri (Cherry/Blush) tulossa syyskuussa.
Romance on vähän kiikunkaakun, lasketaanko tämä nyt mustaksi vai punaiseksi, mutta laskin sen noiden CK:n syksyn neljän punaisen joukkoon, koska tämä ei ole kuitenkaan yksivärinen, kuten muut valikoiman mustat. Romancen kevät-kesä 2012-malliston eli kuluvan kauden värinä on nyt musta-violetti, syksyn kausivärinä tulossa herkullinen musta-punainen. Romance on toppaamaton balconette-liivi, mutta näiden pehmeäkuppisten balconette-liivien peittävyys lähentelee kyllä jo täyskuppista mallia, jos vertaa vaikkapa tuohon Tease Me-liiviin. Syksyllä liivistä saatavana meillä koot 60-90 D-K. Arvioitu toimitusaika Curvy Katelta on lokakuussa, eli tämä ehtii mukavasti juuri tuonne pikkujoulukaudelle ja miksei vaikka joulupaketteihinkin.
Curvy Katen Romance tulossa lokakuussa musta-punaisena (Black/Cherry)
Tällaiselta näyttää Curvy Katen syyskausi Lumingerien verkkokaupassa. Jatkamme muutamia perusmalleja perusväreissä, mutta lisäksi tulossa kauden trendivärejä sinistä ja punaista. Haluamamme syksyn tilausmäärät ilmoitamme Curvy Katelle jo nyt maaliskuussa ja mallien toimitukset on porrastettu elokuulta eteenpäin. Kausituotteet tulevat ennakkovarattaviksi verkkokauppaan noin 2-3 viikkoa ennen arvioituja toimitusaikoja, joten kannattaa seurata Facebook-ilmoitteluamme, sillä sinne päivittyvät uutiset aina ensimmäisenä.

Kuulinpa muuten huhua, että kevät-kesä 2013-mallistossa olisi tulossa Curvy Katelta olkaimeton liivi! Tälle olisikin kysyntää, sillä tällä hetkellä ainoa oikeasti isolle kuppikoollekin toimiva (ja tottakai valikoimastamme löytyvä) olkaimeton on Panachen Evie, jossa on kokoja 65-85 D-H-kuppikoossa, värit musta ja luonnonvalkoinen. Olisivatkohan Curvy Katella onnistuneet tekemään toimivan olkaimettoman liivin vielä reilummalla kokovalikoimalla...

Lisäys 30.10. Olkaimeton liivi on uusimpien huhujen mukaan tulossa syksyn 2013-mallistoon...

1 comment:

  1. Kiva kuulla vähän ammattilaisen näkökulmaa siitä, millä perusteilla liivejä otetaan valikoimiin. :-)

    Itse juuri blogissani valittelin liivien värivalikoimia, mutta musta on kyllä minusta aina ihana ja tyylikäs väri. Sen sijaan valkoinen ja etenkin puuteri ovat aivan ehdottomia ei:tä minulle.

    Toivottavasti Daily Boost myy hyvin beigenä, sillä kokeilisin sitä mielelläni mustana sitten syksyllä. Lottie ei koskaan ole erityisemmin innostanut minua, koska luin siitä vähän huonoja arvosteluja ja kuvissa se näytti antavan aika paljon huonomman muodon kuin muut liivit.

    Tuo Tease me on aivan ihana, harmittaa vain että ulottuu koossa 85 vain G-kuppiin saakka... Voi kunpa tajuaisivat tehdä CK:lla lisää kokoja noihin topattuihin liiveihin! Ostaisin heti. :-)

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!