7 Feb 2012

Gorsenian kevät 2012

Gorsenian kevään alusasuissa on hyvin vaalea väritys: paljon valkoista, beigeä, puuteria, vaaleaa harmaata ja vähän mustaa.

Mustaa linjaa jatkaa jo aiemmin syksyllä valikoimaan tullut Vanessa, jossa on luonnonvalkoista ja vaaleaa beigeä kirjailtuna mustaan pitsiin. Tämä malli yhdistää mukavasti syysmalliston, jossa oli paljon mustaa, punaista, hopeaa ja pitsiä, sekä uuden vaalean kevätmalliston. Vanessa-liivissä on erittäin reilu kokovalikoima, ympärysmitat 65-100 ja kuppikokoja D-kupista jopa M-kuppikokoon saakka. Tällä leikkauksella on aiemminkin ollut Gorsenian valikoimassa useita erittäin suosittuja liivimalleja, kuten Attina, Mistyrose ja Marrona, joten uusi väritys tälle mallille on erittäin tervetullut.

Vanessa (Gorsenia) 65-100 D-L EU-mitoitus
Vaalea vaihtoehto on herkullisen kermatoffeenvärinen Caramel. Caramelin kokovalikoima on sama kuin Vanessan (+ M-kuppikoot 65-75). Caramel-alushousuissa koot S-3XL eli EU 36-46. Vaalea beige sopii hyvin meille vaaleille skandinaaveille. Ja kuten fanimme kommentoivatkin jo Facebookissa, nude on nyt in, ja se sopii hyvin kesämekkojen ja toppien alle, erityisesti vaaleiden vaatteiden kanssa. Caramel on hyvä esimerkki siitä, ettei puuterinvärinen välttämättä tarkoita mummomallia, vaikka moni beiget alusvaatteet mieltääkin tylsäksi. Tätä liivimallia mietimme pitkään, ja olimme kiikunkaakun, otetaanko vaiko eikö, mutta sitten FB:ssa pikakyselyssä liivimallille tuli peukkuja ja positiivisia kommentteja, mikä sai meidät lopulta kallistumaan kyllä-vastauksen puolelle. Niinpä Caramelia on nyt sitten tulossa verkkokauppaamme helmikuun aikana.

Caramel (Gorsenia) 65-100 D-M EU-mitoitus
Carmen-liivien mallista pitäneille kesävärinä on nyt puhtaanvalkoinen balkonetteliivi Marylee. Kupeissa sama muotoilu, kevyt toppaus ja upeaa satiinia ja pitsiä. Maryleen kokovalikoima on suppeampi kuin Caramelin, 70-95 D-H ja Gorsenialle tyypillisesti kuppikokovalikoima pienenee ympärysmitan kasvaessa. Alushousuissa koot S-3XL. Marylee tulossa myös helmikuussa.

Marylee (gorsenia) tulossa helmikuulla
Harmaita vaihtoehtoja kevämallistossa oli kaksi ja näistä olimme päättäneet toista ottaa valikoimaamme. Toinen malli oli aavistuksen ruskeaan taittuvan harmaa, Cappuccino nimeltään, mutta koska Caramel on jo beigensävyinen, päädyimme sensijaan tilaamaan aavistuksen siniseen taittuvaa harmaata Paradise-liiviä ja alushousuja. Kaksi beigensävyä olisi ollut ehkä liikaa yhdelle keväälle? Lisäksi Paradisen upeat pitsit ja kirjailut saivat meidät lopulta päätymään tähän malliin. Minusta tämä Paradise on kerrassaan hurmaavanvärinen: aavistuksen sinertävää harmaata mikrokuitua ja hentoinen häivähdys keväänvihreää ja pinkkiä pitsikirjailuissa. Ainoastaan harmittaa, ettei tässä mallissa ole kokoa itselleni, mutta olen varma, että moni muu löytää tästä uudet omat lempiliivinsä. Paradisen kokovalikoima on hieman suppeampi kuin Caramelin, mutta hieman laajempi kuin Maryleen. Paradise-liiviä on saatavana koot D-F 70-95, G-H 70-90 ja I-J 70-85.  Alushousuissa koot S-3XL eli 36-46. 

Paradise (Gorsenia) tulossa huhtikuun lopussa.

4 comments:

 1. Hei! Ovatko nuo Gorsenian liivit minkälaisia ympärysmitaltaan? Joskus muistaisin kuulleeni, että ovat todella tiukkoja mutta saatan sekoittaa johonkin muuhun merkkiin myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mieluummin sanoisin aavistuksen reilummin mitoitetuiksi kuin tiukoiksi. Näissäkin on mallien välillä ollut pientä heittoa. Esim. syksyn Carmen on ollut selvästi reilumpi sekä kupista että ympärysmitaltaan kuin muut Gorsenian mallit. Aika moni Gorseniaa aiemmin tilannut on vaihtanut pienempään ympärysmittaan tuota liiviä. Vähän jännittää, onko nyt Maryleen kanssa sama juttu, malli kun on hyvin pitkälti sama, joten onkohan myös tämä "mitoitusongelma" periytynyt.

   Delete
  2. Ahaa, sekoitankohan sitten KrisLineen, mitenkäs sen kokoluokitukset pitävät kutinsa?

   Delete
  3. Kris Linellä on ollut isoja heittoja, mikä on harmillista, koska mallit ovat kivoja, mutta mittaheitot tekee tuotteista hyvin vaikeasti myytäviä. Tämä on osasyy, miksei Kris Lineä enää ole valikoimassamme (paitsi imetysliivejä), kun vähintään yhtä värikkäitä malleja löytyy muilta merkeiltä, joilla laatu paljon tasaisempaa.

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!