13 Feb 2012

BiuBiu-paidan mallikappale testissä

Sain mallikappaleen BiuBiulta uudesta pitkähihaisesta Infinity-paidasta, jota on tulossa nyt lähiviikkoina. Mallikappaleeni on väriltään musta, mutta paitaa pitäisi tulla keväällä muutamassa eri värissä, ainakin punaisena ja tummansinisenä.

BiuBiu-kevätmalliston paita mustana
Infinity-paidan yläosa on hieman samanlainen kuin syksyn Porto- ja Fuego-paidoissa, eli poikkisauma on heti rinnan alla, ja rintaosassa kietaisuleikkaus ja rypytys. Itse pidän tästä mallista, koska se on näissä BiuBiun paidoissa ainakin minulle istunut todella hyvin. Ja kun rintaosa on oikeankokoinen, eivät rinnatkaan näytä niin suurilta, kuin jos yrittäisin sulloa itseni normaalimitoitettuun v-aukkoiseen kietaisutyylin paitaan.

Syksyn Portossa ja Fuegossa oli raglanhihat, mutta tässä kevätmallissa on normaalit paitahihat. Yläosa on myös hieman peittävämpi eli kaula-aukko ei ole niin avara ja leveä. V-leikkaus on kuitenkin liian syvä tavallisten rintaliivien kanssa, sillä ainakin minulla rintaliivien keskiosan rusettikoriste vilkkui kaula-aukosta. Niinpä tämänkin BiuBiu-paidan alla käytin hihatonta toppia, mikä tosin näin talvella on muutenkin tarpeen. Syväänuurrettujen eli ns. plunge-mallin liivien kanssa toppia ei varmaan tarvitsisi.

Hihat ovat täyspitkät ja kapenevat. Joustoa kuitenkin riittää, joten hihat voi hyvin tarvittaessa vetäistä vähän ylemmäs. Vartalonmyötäinen helmaosa tuo kaikki vartalonmuodot esille, mikä korostaa hyvin kurvikkuutta, mutta toisaalta myös paljastaa jenkkakahvat ja vatsamakkarat. Vyötäröllä on kuitenkin kaksinkertainen kangas, joista päällimmäinen on rypytetty, mikä hieman peittää vatsamakkaroita. Muutoin helma on suora ja pituuttakin on sopivasti. Itse pidän aavistuksen pidemmistä paidoista, alustoppi tosin korjaa tämänkin ongelman. Kokoni BiuBiun paidoissa on 40BBB. Paidan alla kuvassa Curvy Katen Lottie-rintaliivit (koko 70JJ) sekä kupiton Freestyle-body (koko M) tasoittelemassa hieman muotoja eli kutistamassa vatsamakkaroita.


Materiaali on ihanan pehmeää, joustavaa ja napakkaa sekoitemariaalia, jossa on viskoosia 96% ja elastaania 4%. Paita oli minulla testikäytössä kaksi peräkkäistä päivää, eikä materiaalia venähtänyt yhtään, vaan paita oli myös seuraavana päivänä yhtä napakasti istuva. Edes hihansuut eivät venähtäneet, vaikka kotona siivotessa ja kokatessa useaan otteeseen "kääräisin" hihoja ylemmäs. Pesuohjeet neuvoivat pesemään paidan 30 asteessa, mutta heitin sen muiden pyykkien joukkoon 40 asteeseen eikä materiaali kutistunut ollenkaan. Myös musta pysyi hyvin mustana eikä väriä irronnut. Kuvassa paita näyttää aavistuksen haalealta, mutta se johtuu vain siitä, että kuvaan oli pakko säätää hieman sävyjä, jotta rypytys ja leikkaus näkyivät oikein. Mustan vaatteen kuvaaminen kotioloissa on melko haastavaa.


Lisää isorintaisille mitoitettuja paitoja ja puseroita löydät Lumingeriesta.

Lisäys 15.2. Infinity-paitaa tulossa verkkokauppaamme punaisena helmi-maaliskuun vaihteessa.

BiuBiu Infinity kirsikanpunaisena, koot 34-46

2 comments:

 1. Tosi kivan näköinen paita, varsinkin punaisena! Juuri tätä tarkoitin, kun omassa blogissani kirjoitin siitä, että olisi joskus kiva löytää paitoja, jotka istuvat myös rintamalinjan eteläpuolelta, ilman että rintavarustus pyrkii karkaamaan kaula-aukon kautta omille teilleen. Ei nimittäin todellakaan ole kiva joutua pukeutumaan telttoihin vain siksi, että kuppikoko sattuu menemään "normaalin" kokotaulukon ulkopuolelle...

  Ps. minusta tuo paita on kivempi sinulla, kuin mallin päällä, vaikka tuosta kirsikanpunaisesta enemmän värinä tykkäänkin... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta palautteesta. :) BiuBiulta otamme kyllä jatkossakin valikoimaan lisää paitoja, niin lyhyt- kuin pitkähihaisiakin sekä mekkoja.

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!