13 Nov 2014

Azzurro by Gorsenia

Tällä kertaa haluan esitellä teille Azzurro-rintaliivit Gorsenian syksyn mallistosta. Mallinumero K171 on kaarituettu ja toppaamaton rintaliivi balconette- ja täyskuppiliivin välimaastosta. Tästä liivistä kuppikokoja löytyy M-kuppikokoon saakka ja minulla on koko 70M eli sama kuin Gorsenian muistakin liiveistä. Mitoitus ja koot ovat siis hyvin Gorsenian kokomerkintää vastaavat, ja suosittelen omaa tuttua kokoa, jos malli kiinnostaa. Myös malliltaan tämä on tuttu ja turvallinen, samanlainen kuin esimerkiksi Bacio Rosso tai Verona. Azzurro-sarjaan löytyy myös simpukkabalconettea topatuilla kupeilla H-kuppiin saakka ja "peruspikkareita" normaalikorkealla vyötäröllä.
This is Azzurro by Gorsenia from their current AW 2014 collection. It's an underwired and unpadded bra somewhere between a balconnet and a full cup. I'm wearing size 70M, same as usual with Gorsenia, so the sizing is consistent with the brand. The shape and structure are the same as in Bacio Rosso and Verona. Azzurro is also available in a padded balconnet up to H cups and a matching brief with a normal high waist.
Koska kuvat kertovat enemmän kuin sanat, ja olen lisäksi jo esitellyt samalla leikkauksella olevia liivejä useammat, en nyt jatka tämän enempää liivin istuvuudesta. Totean vain lyhyesti, että liivit istuvat mielestäni todella kauniisti päällä ja tuntuvat miellyttäviltä. Azzurro-liivissä on hieman sileämpi materiaali kuin Bacio Rossossa. Väri on myös hieman vaaleampi ja harmahtavampi kuin Gorsenian omissa tuotekuvissa, kuitenkin silti syvä ja kaunis tummansininen, jossa häivähdys petroolinsävyä. Pitsikoristelut ovat melko hillityt (ainakin Gorsenia-mittapuulla) ja kirjailut kauniin vaaleat, joissa aavistus kultaa ja vaaleanpunaista. Samat koristelut jatkuvat kauniisti myös sarjan alushousujen etuosassa, joten setti on tasapainoisennäköinen ja ylä- ja alaosat sopivat kauniisti yhteen.I believe the pictures will tell you more about the fit than me writing about it, and as I already have reviewed several bras with the same cut, I'm leaving this merely a pic post rather than a full review. Short story even shorter: I like the shape this bra gives me and also it feels really comfortable on. I think this material is even smoother than the one on the Bacio Rosso. Also the colours is a bit more grey and lighter than on the product pictures provided by Gorsenia, but still a lovely deep blue with a hint of petrol. The decorations are subtle (at least on Gorsenia scale) and the cups have a beautiful beige embroidery with a gold and pink shade. The same decorations continue on the range's briefs, and together they make a lovely and balanced set.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!