27 Aug 2013

Curvy Kate Portia vesimeloni watermelon

Sain viikonloppuna käsiini uuden vesimelonin vaaleanpunaisen Portia-liivin, joka on Curvy Katen tämän syksyn mallistosta. Nämä saapuivat meille perjantaina ja ennakkotilauksista päätellen aika moni muukin odotti tätä herkullista pinkkiä innoissaan, eli en ollut ainoa. Minulla on Portiat jo mustana ja valkoisena, ja kyllähän te jo tiedätte, että tykkään pinkistä, joten pakkohan nämäkin oli saada. Otin aiempien liivien perusteella ihan vain sovittamatta koon 75J, ja koko ja istuvuus olivat juuri sellaiset, mitä odotinkin tältä liiviltä eli vastaa hyvin aiempia Portia-liivejä sekä Curvy Katen mitoitusta. En nyt esittele Portiaa tämän enempää, koska mallihan on ollut jo vuosia Curvy Katen valikoimassa ja on useimmille meistä varmasti jo tuttu. Jos olet kiinnostunut, niin arvosteluita löytyy mm. seuraavista blogeista (lista alempana):


I just had my hands on the new Watermelon Portia from Curvy Kate's autumn 2013 collection. They just arrived to us and based on the number of preorders we had on this style, there were quite many of you ladies waiting for this, too, so I wasn't alone. I already have Portia in black and white, and if you know me at all, you know I love pink, so I just had to have this colour! The sizing and fit are exactly what I waited for this bra based on the one's I already have in same size 34J.  I'm not introducing this bra with any more details as it has been in the Curvy Kate's collection for years and I believe is already familiar to most of us. If you're interested, you'll find more detailed reviews of this style in these blogs:


Myönnän ihan suoraan, että Portia ei ole lemppariliivini, koska se ei ole kupin muodoltaan aivan sitä, mitä toivoisin, ja toivoisin myös olkainten olevan hieman leveämmät. Tai oikeastaan en osaa sanoa, onko ongelma sittenkään itse kupin muodossa vai siinä, ettei liivissä ole tarpeeksi tukea sivulla, sillä ongelmana minulla on, että kupit osoittavat hieman sivulle, mikä näkyy ohuiden paitojen ja mekkojen kanssa, joten kesäaikaan Portiaa ei tästä syystä tule juurikaan käytettyä. Kuppihan on kuitenkin muuten muodoltaan ja sivuprofiililtaan mukavan pyöreä ja antaa hyvin nostetta raskaillekin rinnoille. Ja päällä ne ovat todella mukavat! Portiassa on minulle sopivankokoiset kaarituet: sopiva leveys ja korkeus ja istuu huomaamattomasti koko päivän päällä puristamatta tai hankaamatta ollenkaan eikä liivien asentoja tarvitse korjailla. Sanoisin, että Portia istuu sitä paremmin, mitä pienempi kuppikoko on, sillä omien sovituskokemusten mukaan pienemmissä kuppikoissa ei ole tuota samaa ongelmaa kupeissa, että ne sojottaisivat sivullepäin. Suosittelen siis kokeilemaan!


I admit, I'm not a big fan of Portia, because the shape of the cup is not exactly what I wish for a perfect bra, and I also wish the straps were a bit wider. Actually, I'm not really sure if the problem is with the shape of the cup or is this style just missing some side support, because in my size, the cups point outwards, and for this reason I don't like wearing it in summer time under thin tops or dresses, because they show the slightly weird fit of the bra. But Portia is very comfortable on despite of the slightly weird fit! For me, the underwires are correct size by width and height, so I can wear this bra whole day not feeling it at all. I've noticed that the smaller the size of the bra, the better the fit, so if you like the look, I recommend to try it on!

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!