21 Jan 2013

Pinkkiä printtiä: Curvy Kate Lottie raspberry/vadelma ja Elomi Valentina Sea Breeze / minttu-pinkki

Tänä keväänä on paljon upeita pinkin ja vaaleanpunaisen sävyjä ja erilaisia printtikuoseja tarjolla eri rintaliivivalmistajilta. Curvy Katen Lottie on ollut yksi lemppariliiveistäni jo siitä saakka, kun se tuli valikoimaamme musta-roosana: mukava perusliivi ja lähes sileäkuppisena se ei juurikaan näy sileidenkään paitojen alta. Valentina taas on uusi malli ja tutustuin siihen viime syksynä, kun se tuli Elomin mallistoon. Silloin sovitin jo liiviä, mutta olin liian hidas ja haluamani koko ehdittiin myydä loppuun, ennenkuin ehdin omani saada. Nyt otin sitten varaslähdön ja varasin haluamani koon Valentinasta itselleni jo ennakkoon! Ehkä tämä minttu-pinkki muutenkin on enemmän minua kuin musta-punainen...

Vasemmalla Curvy Katen Lottie Raspberry (eli vadelmaprintti) ja
oikealla Elomin Valentina Sea Breeze (eli minttu-pinkki).

Lottie-rintaliivejä on saatavana koossa 60-90, E-K-kuppikoossa; Valentinasta 80-105 D-HH. Molemmissa liiveissä on UK-mitoitus. Lottie-liiveissä kokoni on 75JJ (ja sama koko muissakin CK:n liiveissä). Curvy Katen mitoitus on aavistuksen pienempi kuin esim. Panachen liiveissä, jossa kokoni on yleensä 75HH tai 75J. Valentina-liiveissä minulle sopivampi koko olisi 75J tai 75JJ, mutta valitettavasti liiviä ei valmisteta kummassakaan koossa, joten tyydyin rinnakkaiskokoon 80HH, joka on hieman liian suuri ympärysmitaltaan.

Curvy Katen tuotekuvauksen mukaan Lottie on malliltaan balconette, mutta esimerkiksi verrattuna Curvy Katen Tease Me-liiviin, joka siis myös on balconette, on Lottie huomattavasti peittävämpi ja myös kupin malli on täysin erilainen. Balconette se kuitenkin on, sillä kuppi ei peitä koko rintaa. Valentina puolestaan on "fullcup plunge" eli täysikuppinen syväänuurrettu liivi. Tämä on aika harvinainen yhdistelmä, sillä usein täyskuppisissa liiveissä on myös hyvin korkea keskiosa, kun taas Valentina sopii melko avonaistenkin yläosien kanssa. Aivan täysin ei Valentinakaan rintaa peitä, mutta kuppi tulee kuitenkin ylemmäs kuin Lottiessa. Valentinassa keskiosa puolestaan on matalampi kuin Lottiessa.

Vasemmalla Lottie, koko 75JJ, oikealla Valentina koko 80HH.


Molemmat liivit ovat kaarituetut ja niissä on koko matkaltaan säädettävät olkaimet. Lottiessa on 2-3 hakaset riippuen liivikoosta (FF ja pienemmät kahdella hakasella ja G ja suuremmat kolmella), Valentinassa kolmet hakaset kaikissa kokovaihtoehdoissa. Takaosaltaan liivit eroavat siinä, että Valentinassa olkaimet tulevat lähemmäs keskelle (osittain johtuu toki siitäkin, että tuo koko 80 on hieman liian suuri, joten jouduin laittamaan heti viimeiseen hakaseen). Olkainten leveys on suurinpiirtein sama ja molemmissa liiveissä on koristelemattomat olkaimet, joten säätövaraa on koko olkaimen mitan verran. Kaarituet ovat suurinpiirtein yhtä leveät ja korkeat sivusta, edestä Valentinassa kaarituet jäävät tietysti alemmas.

Vasemmalla CK:n Lottie, oikealla Elomi Valentina.

Väriltään sekä Lottie että Valentina ovat mielestäni aivan upeat! Tällaiselle pinkin ystävälle tämä kevät on kyllä yhtä juhlaa, kun uusia erilaisia vaaleanpunaisia ja pinkkejä puskee joka suunnasta. Lottien printtikuosi jäljittelee hieman maastokuosia ja siinä on pinkin ja valkoisen lisäksi mustaa, vaaleaa lilaa ja hieman oranssiin taittuvaa persikkaa. Valentinan kuosissa on minttujäätelönvärisellä pohjalla räväkän pinkkejä ruusun terälehtiä.

Kummasta sinä pidät enemmän? Vai pidätkö edes pinkistä?

3 comments:

 1. Olipa kiinnostavaa nähdä tuo Valentina päälläsi, hyvältä näyttää! Aiotko lyhentää sen ympärystä, kun liivi tuosta vielä venähtää, vai jättää sen esim. kuukautisten aikaan käytettäväksi, vähän löysemmäksi liiviksi? :-)

  Itse pidän valtavasti Elomista, sillä ne ovat mukavimpia liivejä joita olen kokeillut. Libby minulla on koossa 42GG, mutta huomasin pian että se on minulle hieman liian löysä ympäryksestä. Hermione koossa 40HH on aivan loistava, tosi nätti basic-liivi. Seuraavaksi haluaisin hankkia Bettyn, joka on Paloman ohella mielestäni Elomin näteimpiä liivejä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi olla, että Valentinat joutuvat lyhennysoperaatioon, jotta saan ne tarpeeksi napakaksi. Sen verran on tuo 80 reilunkokoinen, mutta kun oli ihan pakko saada ne... :D

   Delete
  2. Tiedän tunteen! Pyörittelen itsekin mielessäni Elomin Palomaa, josta ottaisin koon 42G ja sitten se olisi vain kupin liian pieni ja yhden ympäryksen liian iso... :D

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!