15 Jan 2013

Mallistot syksylle 2013 julkaistu...

Ensimmäisiä kuvastoja ensi syksyn mallistoista on nyt alkanut tupsahdella meiliini, ja arvatkaa, kuka ei meinaa malttaa taaskaan odottaa. Edes kevään tuotteita ei ole vielä saatu, ja minä himoitsen jo syysmallistoja. Nyt on jo Curvy Katen sekä Panachen (Superbra, Cleo, Masquerade ja Sculptresse) syksy-talvi 2013 kuvastot läpi selattu. Vielä odotan innolla mm. Freyan ja Elomin syysmallistojen julkaisua. Näistä pitäisi sitten yhdessä muiden valmistajien mallien kanssa valita ensi syksyn tuotteet. (Mutta vasta sitten, kun käyn eka kurkkaamassa nämä livenä ostomessuilla!) Curvy Katelta ja Panachen mallistoista jo merkkasin omat lempparit.

Curvy Kate Syksy-Talvi 2013-mallistoa...

Mutta onneksi ei odottavan aika käy pitkäksi, kun näitä tämän kevään herkkuja valmistuu parin viikon välein eri valmistajilta. Syksyn postauksesta voit kurkata viime syksynä valitut tämän kevään kausituotteet, ja uutuuksia löytyy toki aina myös sekä Facebookista Tulossa valikoimaamme-kuvakansiosta että verkkokaupan puolelta Uutuudet-osiosta.

Välillä tuntuu "vaikealta" elää jo niin paljon etukäteen noiden mallistojen kanssa ja yrittää koostaa niistä jonkinlaista järkevää kokonaisuutta, mutta toisaalta ne on juuri syksyn ja kevään kohokohtia, kun uudet seuraavan kauden mallistot tulee, ja pääsee ihastelemaan ja valitsemaan parhaat päältä. Olen vaan sellanen hätähousu, että kun näkyy jotain ihanaa, olisi mahtavaa saada se myös heti tarjolle.

Rosie Panachen Sculptresse syksy-talvi 2013-mallistosta.
Pikaisesti kurkattuna ei ensi syksylle ihan samanlaista yhtenäistä väritrendiä ollut havaittavissa eri valmistajien mallistoissa, kuin mitä tänä keväänä on, kun lähes kaikissa mallistoissa kausivärit ovat pinkin sävyjä ja vaaleanvihreää (kurkkaa vaikka tuosta ylempää linkistä). Mutta paljon on kuitenkin tummia sävyjä - noh, se nyt on normaalia syksymallistolle. Ehkä erilaisia sinisen sävyjä normaalia enemmän, joten olisiko se sitten se ensi syksyn trendi...

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!