2 Jul 2012

Monetko rintaliivit ostat vuodessa - kyselyn tulokset

Monetko rintaliivit ostat vuodessa-
kyselyn tulokset
Monin paikoin kirjoitetaan, että suomalaiset naiset ostavat keskimäärin kahdet rintaliivit vuodessa.

Kesäkuun gallupkysymyksenä olikin, monetko rintaliivit olet ostanut viimeisen 12 kuukauden aikana. Oletin vastausten olevan hyvin pitkälti tilastojen mukaiset, mutta yllätyin: Yli puolet galluppiini vastanneista kertoi ostaneensa 3-5 rintaliivit edellisen kuluneen vuoden aikana.

Kertokaa ja kommentoikaa, mikä saa ostamaan uudet liivit?

Itse hankin uusia liivejä ulkonäön perusteella. Useinkaan ei mitään suoranaista tarvetta ole, koska alusvaatelaatikko pursuaa, mutta jos tulee ihana väri tai malli, se on pakko saada. Ja housut tietysti samaa sarjaa!


1 comment:

  1. Olisin joutunut vastaamaan 6-10, sillä selvitettyäni kokoni koko arsenaali meni yllättäen vaihtoon. :) Kuinka ihanaa onkaan, kun kaikki vaan yhtäkkiä istuu ja toimii, kuten pitääkin!

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!