7 May 2012

Panache Cami & BiuBiu Toscana: omat kesäsuosikkini

Panachen Cami-topit saapuivat viime viikon loppupuolella verkkokauppaamme mustana ja valkoisena. Näitä onkin odotettu pitkään, sillä alunperin toimituksen piti olla jo huhtikuun puolivälissä, mutta tuotantosyistä toimitus siirtyi useammalla viikolla.

Kuppikokoja näissä Cami-topeissa on saatavana UK H-kuppikokoon saakka. Viime aikoina olen käyttänyt UK-liivikokoja 70JJ tai 75J, ja joissain Panachen liivimalleissa tarvitsisin jopa 75JJ-kuppikoon, joten oletin, ettei tästä topista minulle sopivaa kokoa löytyisi. Päätin kuitenkin kokeilla 80H siinä toivossa, että kuppia olisi riittävästi, vaikka ympärysmitta jäisikin ehkä suureksi - ja olihan sitä tilaa kupeissa, jopa liiankin paljon! Yllätyksekseni mitoitus tässä topissa olikin samanlainen kuin Panache Sport-urheiluliiveissä eli kupeistaan varsin reilu! Vaihdoin kokoon 75H ja kuten urheiluliiveissäkin, koko istui ihan nappiin! Ihastuin tähän toppiin niin paljon, että varasin toki heti itselleni molemmat värit. Veikkaisin, että näistä tulee tämän kesän suosikkitoppini ja tuskin tulen paljon muuta pitämään. Toivottavasti tämä toppi myy niin hyvin, että topista tulisi muitakin värejä. Minulle ainakin kelpaisi tummansininen ja vaaleanpunainen.

Plussat:
+ ihanan pehmeä materiaali
+ liiviosa napakka ja tukeva (yllätyin ihan, miten hyvältä tämä tuntui päällä)
+ toppauksen ansiosta kupeista ei näy (nännit) läpi
+ pituus riittävä, mutta voisi olla pidempikin, ylettyy minulla ylälantiolle

Miinukset:
- hieman liian heppoiset olkaimet & olkainten materiaali tahtoo rullaantua olkaimia säätäessä
- valkoisesta topista kuultaa läpi helmasta ja takaa (mutta ei kupeista)
- kaaritukien vuoksi pestävä käsin (tosin voi olla, että luistan tästä ja pesen varovaisesti koneessa)

Panachen Cami-topissa on
sisäänommellut rintaliivit,
koko 75H (UK)

Toinen kesätoppi, josta tuli heti sekä mallinsa että väriensä puolesta lempparini, on BiuBiun Toscana. Toscanasta on saatavana kolme väriä: koralli (eli oranssiin taittuva pinkki), pinkki (jossa häivähdys lilaa) sekä tummansininen. Mielelläni olisin ottanut tätä toppia muissakin väreissä, mutta nyt mukaani tarttuivat koralli ja pinkki. Todennäköisesti tulen vielä jossain vaiheessa hankkimaan tuon tummansinisen, koska se sopisi hyvin tummien farkkujen ja värikkään neuletakin kanssa. Otin paidasta koon 42BB/BBB - rintamuksessa on juuri sopivasti tilaa, rinnan alle tuleva nauha istuu oikealla paikallaan ja pituuskin on mielestäni hyvä.

Plussat:
+ todella pehmeää viskoosia, jossa mukana elastaania, mikä tekee materiaalista joustavan
+ kuppiosassa hyvin tilaa
+ hyvä pituus, minulla peittää lähes kokonaan takapuolen
+ upeat värit!

Miinukset:
- solmittavat nyörit: ovat kyllä suloiset, mutta istuessa painavat selkää (ehkä tämä on vain minun henkilökohtainen ongelmani)
- aavistuksen lyhyet hihat minun mieleeni


BiuBiun Toscana-toppi
korallinvärisenä,
koko 42BB/BBB.
Sekä nämä BiuBiun topit että Panachen Camit lähtevät takuuvarmasti matkaani etelän aurinkoon, sillä pidän osan kesälomastani ensi viikolla ja suuntaan kohti Välimeren rannikkoa. Mukaan on tietysti pakattu myös muutama erivärinen rantakietaisumekko sekä Holly- ja Loren-bikinit. Ehkä blogittelen matkatunnelmia palattuani kotiin...

1 comment:

  1. Ihanaa, että täältä löytyy valikoimasta vaatteita, joihin ei tarvitse väkisin runnoa yläosaa! Toivon lisää mallivaihtoehtoja ja myös esim. kuviollisia paitoja.

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!