23 May 2012

Lomatunnelmia Välimereltä

Lupasin edellisessä postauksessa laittaa hieman lomatunnelmia, kunhan palaan kesälomalta. Lähdimme Oulusta jo äitienpäivää edeltävänä lauantaina, mutta matka meinasi kuitenkin tyssätä seuraavana päivänä Helsinki-Vantaalle, sillä matkatoimisto ei ollutkaan varannut minulle lippua Helsingistä Antalyaan eikä minua tietystikään päästetty check-inistä eteenpäin. Varaustiedot minulla oli, mutta minulle ei lippua ollut. Mieheni varauksen kanssa ei ollut ongelmia, vaikka molemmat liput oli ostettu samalla kertaa ja vahvistusnumerokin oli sama. Sunnuntaina ei matkatoimistostakaan ketään puhelimitse saatu kiinni. Pitkän selvityksen jälkeen pääsin viimein koneeseen, mutta kyllä siinä oli itku jo lähellä, kun kuvittelin, etten pääsekään matkaan.

Kävimme aloittamassa kesän Turkissa, Välimeren rannikolla. Hotellimme oli lähellä Alanyaa. Lämmintä oli noin 25 astetta koko viikon, mutta vettä tuli lähes joka päivä ja ukkostakin oli parina päivänä, joten auringonotolle jäi aikaa vain yhtenä päivänä. Vietimme aikaa lähinnä shoppaillen ja nähtävyyksiä kierrellen. Vuokrasimme hotellilta auton, jolla huristelimme itse hieman kauemmas rannikolta. Suosittelen kaikille Alanyan kävijöille retkeä Sapaderen kanjonille.

Lentokentällä lentoa odotellessa on hyvää aikaa tehdä hieman töitä...
"Tämä on viimeinen sähköposti, sitten laitan kännykän kiinni, ihan varmasti."


Bazaareilla matkamuistoja ostamassa muiden turistien kanssa.
Löysin mm. mukavat kesäsandaalit itselleni.

Alanyan turistinähtävyydet tuli kierrettyä.

Aurinkoa ja vettä.

Hieman kauempana rannikolta vuoristossa Sapaderen kanjoneilla ilma oli viileämpää ja maisemat upeat!
Kuvissa minulla päällä mm. BiuBiun Porto pitkähihainen purppuranvärinen paita, BiuBiun Toscana-topit korallinvärisenä sekä liilapinkkinä, Panachen Loren-bikinit turkoosina sekä Saress-kietaisurantamekko väri Aqua.

Mitäs muiden kesäsuunnitelmissa?
Vietätkö loman kotimaassa vai ulkomailla?
Ranta- vai kaupunkilomalle?
Otatko mukaasi jotain Lumingeriesta hankittua?

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!