1 Feb 2018

Curvy Katen kokomerkinnät vaihtuvat EU-mitoitukseen keväästä 2018 alkaen!


Curvy Katen ja Scantillyn kokomerkinnät vaihtuvat verkkokaupassamme EU-mitoitukseen keväästä 2018 alkaen!

Mitoitus ei siis muutu, ainoastaan kokojen merkintätapa vaihtuu. Aiemmin Curvy Kate on ilmoittanut koot käyttäen ainoastaan UK-mitoituksen mukaista kuppikokomerkintää. Kuvassa on ylempänä Curvy Katen "vanhanmallinen" kokolappu, jossa kaikkien kokojen kohdalla on ilmoitettu UK-mitoituksen mukainen kuppikoko eli tässä tapauksessa kuppikoko GG.

Alempana on uudenmallinen kokolappu, jossa on käytössä uusi merkintätapa. Nyt EU-kohdassa on UK-kuppikokoa GG vastaava EU-mitoituksen mukainen J-kuppikoko. Tämä helpottaa EU-mitoitukseen tottuneille koon valintaa.

Curvy Katen ja Scantillyn kokomerkintöihin tulee muutoksia keväästä 2018 alkaen.

Mitä tämä tarkoittaa jatkossa? Se tarkoittaa sitä, että jos Curvy Kate- tai Scantilly-merkkisten rintaliiviesi kokolapussa lukee jokaisen mitoitusmerkinnän kohdalla sama kuppikoko, ovat ne UK-mitoitusta ja ns. vanhanmallisella merkintätavalla. Ostaessasi uusia malleja, tarkista siis, onko koko EU- vai UK-mitoituksen mukainen, ja valitse sitten vanhojen liiviesi kokoa vastaava koko. Esimerkiksi jos olet aiemmin ostanut kuvissakin näkyvää UK GG-kuppikokoa, on jatkossa kuppikokosi EU J-kuppi. Tästä taulukosta voit vielä tarkistaa kuppikokojen vastaavuudet:

EU- ja UK-mitoitettujen rintaliivien kuppikokojen vastaavuudet.


Mekin Lumingeriessa siirrymme nyt kevään aikana uusien mallien myötä EU-merkintöihin sekä pikkuhiljaa myös vanhempien jatkuvien mallien kanssa, kun varastontäydennysten myötä tuotelaputukset uudistuvat. Uudenlaiset kokomerkinnät tulevat siis kaikkiin uusiin tuotteisiin keväästä 2018 alkaen sekä jatkuviin sarjoihin uusien tuotantoerien myötä.

Jos kokoasia askarruttaa, suosittelen ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin varmistamme, että uusien Curvy Kate- ja Scantilly-rintaliiviesi koko tulee oikein.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!