21 Apr 2017

Mitex Glossy Hi Waist XL


Postailin parisen kuukautta sitten Mitexin Glossy-sarjan lahkeellisesta bodysta ja tuumin tuolloin, että olisi kiva saada myös muita sarjan tuotteita valikoimaamme. Korkeavyötäröiset housut ovat muutenkin nyt viimeisen noin vuoden aikana hiipineet pikkuhiljaa takaisin ihmisten vaatevalikoimiin, jopa bikinipuolella on nähty korkeavyötäröisiä housuja tänä ja viime kesänä paljon aiempaa enemmän. Housumuoti on selkeästi kasvattanut kokoa ja korkeutta. Ja erityisesti shaperipuolella erilaiset vatsaa ja keskivartaloa hoikentavat ja muotoilevat pöksyt on tietty olleet aina enemmän ja vähemmän kysyttyjä. Niinpä otimme valikoimaamme nämä Glossy-sarjan kevyesti muotoilevat korkeavyötäröiset housut, joita on saatavana mustana ja vaaleanpunaisena.

Itse valitsin nämä vaaleat housut, koska ajattelin näitä kesävaatteiden kanssa käytettäväksi. Väri onkin aika jännä, ei selkeästi vaaleanpunainen, mutta ei myöskään beige, vaan jotain siltä väliltä. Mielestäni oikein tervetullut vaihtelu ihan puhtaasti beigenväristen alusasujen rinnalle. Väri toimii kuitenkin hyvin ns. nudevärinä eikä näy vaatteiden alta. Ja kuvissa en sitten todellakaan ole minä, vaan alla olevat kuvat ovat Mitexin mallikuvia.

Mitex Glossy Hi Waist edestä (kuva Mitex)
Sen verran kuitenkin olin pöljä, että vaikka jo siitä lahjebodysta sanoin, että olisin voinut ottaa pienemmän koon, niin otin sitten kuitenkin nämä housut ihan samassa koossa XL/42, mikä siis onkin se koko, jota normaalisti alushousuista käytän, mutta näistä olisin kaivannut vähän enemmän sitä muotoilevuutta erityisesti vastalle, joten pienempi koko olisi ollut parempi. En nyt siis saanut aivan sitä tulosta jonka olisin halunnut ja kaivannut, mutta pientä keskivartalon siloitusta nämäkin pöksyt saavat aikaiseksi. Jos nyt yrittää positiivisesti ajatella, niin eivätpä ainakaan kiristä. Housut jäivät aavistuksen yläreunastaan minulla löysäksi, joten senkin puolesta pienempi olisi ollut parempi. Housut pysyivät kuitenkin aavistuksen reilusta koostaan huolimattakin hyvin ylhäällä rullautumatta, joten sen suhteen ei mitään ongelmaa. Silikoninauha housujen reunan sisäpuolella toki auttaa myös. Takaosassa leikkaus on melko korkea, ei nyt brazilianmallia, mutta jää kuitenkin selkeästi pakaroiden päälle. Ohut ja sileä reuna ei kuitenkaan purista housunreunoista jälkiä poskiin, joten pöksyt ovat todellakin huomaamattomat.

Mitex Glossy Hi Waist takaa (kuva Mitex)
Housuissa käytetyt materiaalit ovat aivan ihastuttavat ja niin pehmeitä. Jotenkin olen vuosien aikana niin tottunut siihen, että shaperit ovat aika pliisuja, jopa rumia, niin nämä Mitexin tuotteet ovat olleet aivan ihana ja raikas tuulahdus kaikkiin vanhoihin verrattuna. Muotoilevuus ei ehkä ole aivan yhtä jämäkkä kuin kunnon perusshaperilla, mutta aina ei kaipaakaan ihan niin jämäkkää kiristystä. Näppärää näissä housuissa on myös haaran hakaskiinnitys, jolloin vessareissut helpottuvat huomattavasti. Aiemmin olen vähän vierastanut hakaskiinnitteisiä bodeja ja housuja, kun olen pelännyt, että hakaset hankaavat, ja suosinut enemmän nepparikiinnitteisiä, mutta ainakin näissä housuissa hakaset ovat sen verran pehmeät, etteivät ne hiertäneet tai painaneet. Yhteenvetona sanoisin siis, että housut ovat erityisen kauniit ja hoitavat myös shaperin tehtävät kelvollisesti.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!