1 Jul 2015

Ellace by Curvy Kate

Nyt on kyllä tullut niin paljon ihania uutuuksia taas kauppaan, että en meinaa perässä pysyä kaikkien kanssa, ja varsinkaan ehdi niitä kaikkia esittelemään, vaikka kuinka tahtoisin. Tällä kertaa vuorossa on Ellace, joka on uutuussarja Curvy Katen syksyn 2015 mallistosta. Jo keväällä ensi kertaa tämän nähdessäni ajattelin heti, että malli vaikuttaa hyvältä ja värikin sopivan hilitty, joten tätä on pakko saada meillekin valikoimaan. Kyselin jo Curvy Kateltakin, että kai tämä kausituotteeksi aiottu sarja pysyisi mallistossa, ja hieman lupailivat, että se saattaisi olla tulossa jatkuvaan mallistoon, joten toivotaan, että jää jatkuvaksi, sillä minä ainakin ihastuin tähän ensinäkemällä ja rakastuin ensisovituksella, joten luulen, että malli voisi olla mieluinen niin monelle muullekin. Ehkä jopa jossain toisessa värissäkin?


Ellace is one of the first ranges from the Curvy Kate AW2015 collection. When I first saw this bra earlier in the spring, I thought it's a great shape in classic colour combination, so we must have this in our shop. And when they arrived, I was sure it's going to be a hit, so I already asked from Curvy Kate if this will be in the continuity range as it's such a nice fit and looks gorgeous, and I was told that they are concidering to keep it in the continuity. So let's hope this will happen as I'm sure many of you will also love this shape and I would love to see this in other colours too.


Ellace on ensimmäinen joustopitsinen rintaliivi Curvy Katelta ja sitä on saatavana kokoja 60-90 aina UK-mitoituksen K-kuppiin asti sekä tässä mallissa on lisäksi Curvy Katen "lisäkoot" eli 95-100 G-kuppiin asti. Itse tykkään kovasti joustopitsisistä kupeista, koska ne istuvat hyvin, vaikka rinnoissa on pientä kokoeroa. Sovitin liiviä ensin tutussa koossa 75J, mikä yleensä on UK-mitoitetuissa liiveissä ollut minulle sopivan napakka ympäryksestä, mutta koska CK:n liivit ovat yleensä hieman nafteja kupistaan, ajattelinkin, että kuppi tässä koossa saattaisi olla pieni. Ja näin kävikin: kuppi vaikutti ensin sopivalta, mutta kun tarkastelin istuvuutta tarkemmin, huomasin, että joustopitsin ja kupin alaosan sauman kohtaan tuli pientä "pursuilua", eli kuppi oli siis pieni ja seuraava kuppikoko olisi tarpeen. Yllätyksekseni totesin myös, että ympärysmitta oli reiluhko, joten vaihdoin koon yhden ympäryksen pienempään ja kupin suurempaan, joten päädyin lopulta tässä liivissä kokoon 70K. Yleensä Curvy Katen liiveissä ympärysmitat on olleet sen verran napakat, että 75 on ollut sopiva. Malli on siis ehkä aavistuksen reilumpi ympärysmitastaa kuin CK:n liivit yleensä, joten voi olla tarpeen vaihtaa se oma tuttu koko rinnakkaiskokoon eli yhden ympäryksen pienempään ja yhden kuppikirjaimen verran isompaan kokoon. Ja kun sovitat liiviä, niin katso tarkkaan tuo kupin alaosan ja pitsin raja - jos siitä pullistelee, niin kuppi on silloin pieni, vaikka kupista ei pitsin yli pursuaisikaan.


This is the first stretch cup bra from Curvy Kate. I love the stretch top/cup bras as they fit so well for breats with size difference. I first tried the familiar 34J I usually wear on UK sized bras knowing that it might be too small as CK bras tend to run a bit smaller. And I was right. At first I thought the cup was okay, but then I noticed a little bulge at the seam of top and bottom part of the cup. Also noticed to my surprise that the 34 band was a bit loose. So obviously I need a larger cup and smaller band, so I switched to 32K which seems to be a fabulous fit. So based on my experience, I'd say go with your sister size with smaller band from your usual CK size. But keep in mind that the stretch lace easily hides also the signs of too small cup size, so if you notice any bulging at the seam between the top and bottom parts of the cup, it's a sign that the cup is too small, even if there's no bulging over the lace part of the cup.


Materiaaleina Ellace-sarjassa on hyvin pehmeä ja joustava pitsi, jota on rintaliivien kuppien yläosassa sekä sarjan brazilianpöksyjen koko takaosa. Kupin alaosassa on kaksinkertaista meshneulosta, joten ne ovat hieman läpikuultavat. Myös housujen etuosa ona samanlaista meshneulosta. Liivit ja housut ovat muuten mustat, paitsi niissä on puuterinväriset reunat housuissa vyötäröllä ja liivissä alareunassa sekä pienet puuterinväriset satiinirusetit. Ensimmäisenä testipäivänä minulla oli nämä Tuba-mekon kanssa (juuri sen petroolinvärisen, jonka alle suunnittelin aiemmin turkoosia Clara-settiä) ja liivit sopivat tuon mekon kanssa oikein mukavasti. Vaikka liivit eivät olekaan kovin syvään uurretut, niin ne jäävät kuitenkin piiloon keskeltä ja pitsipeppuiset housutkin olivat vallan huomaamattomat tuon ohuen trikoomekon kanssa. Tykkään!


The materials are very soft. The stretch lace is used on the top part of the cup and at the back of the brazilian brief. Bottom of the cups and front of the brief are made of soft mesh, so they are see-through. Champagne beige edging on the bra band and brief's waist band and small beige bows give a sophisticated finish to this lovely set. I wore the set with petrol Tuba dress and they go very well together. Even though this is not a plunge bra, it doesn't peek out from the low v-neck cut, and the lace back brief is almost invisible even under the soft and thin knit dress fabric. Me likes!


Sarjaan on saatavana brazilian-mallin housut, jotka ovat siis stringien ja perusmidihousujen välimaastosta. Malli istuu mielestäni todella sievästi päällä, mutta malli on melko matala. Toivoisin jatkossa, jos sarja vain pysyy mallistossa, myös hipstertyylistä housua tai sitten sitä perinteistä midi-mallin keskikorkeaa pöksyä.

Currently the Ellace range has only one option for bottoms and that is the brazilian cut lace back brief. It it a very flattering cut, but quite low. Personally I would prefer a slightly higher cut on bottoms and hopefully, so if this becomes a continuity range, please CK would you kindly bring more options, maybe a hipsterstyle or medium high classic brief.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!