17 Jun 2015

Clara turkoosi / turquoise by Ava Lingerie

Ja sitten lisää Claraa. Edellinen liivipostaukseni oli Panachen harmaa-mustasta Clara-liivistä ja nyt esittelen teille vuorostaan puolalaisen Ava Lingerien Clara-liivin, joka on tämän kesän kausimallistosta. Avaa meillä on ollut tarjolla noin vuoden ajan, ja heidän puolitopattu malli, jota meillä on ollut kausimalleista Catnip ja Lezare sekä jatkuvasta Orne-liivistä, on ollut todella suosittu. Päätimme kokeilla uutta mallia eli tätä toppaamatonta pitsiliiviä ja itse olin positiivisesti yllättynyt liivistä, sillä otettiin nämä pelkästään kuvan ja kuvauksen perusteella ilman, että edes mallikappaleita olisi nähty.

And now with more Clara. My previous lingerie post was of the charcoal Clara by Panache and today I'm presenting you the Clara from the polish brand Ava Lingerie in a vibrant turqoise colour available for this summer only. We've been selling Ava for about a year now and their half padded style featured in beige Orne, black Catnip and magenta Lezare has been a best-seller. After their success we decided to try a new cut and this unpadded lace bra was our choice.


Materiaalit ovat todella pehmeät ja liivit ovat mukavat ja lähes huomaamattomat päällä. Tykästyin niin, että nämä olivatkin heti pari päivää peräkkäin käytössä ja pesun jälkeen pääsivät jälleen taas heti käyttöön. Myös liivien antama tuki on todella hyvä, ja vaikka töissä juoksentelen useita kertoja päivässä ylös alas portaita kerrosten välillä, ei liivejä ole tarvinnut oikoa uudelleen päälle ja rinnat pysyvät ryhdikkäästi kuosissaan. Kupin muoto on pyöreä ja aika hyvin eteenpäin suuntaavaa. Ava Lingeriellä on malleissa kohtuullisen kapeat kaarituet, ei aivan niin kapeat kuin Nessalla, mutta kapeammat kuin Panachen liiveissä. Minulle kaarituen leveys oli juuri passeli.

The material is very soft and comfortable. I wore the bra for two days and it was very pleasant to wear. I put it on test at work as during the day I run up and down the stairs many times. Clara kept my bosom on it's place as expected and gave me a good support (of course it's not a sports bra, but you know what I mean) and not a single time did I need to adjust the bra or straps after running around. And also it gives a rounded shape and quite a good side support meaning my girls are pointing up and forward. The wiring is a bit more wider than for example on the Nessa bras but narrower than on Panache.


Clara-liivi on melko peittävä malliltaan ja kupit syvät ja kapeahkot. Itse pidän kupin pyöreydestä ja mielestäni liivit antavat kauniin muodon rinnalle ja nostavat raskaatkin rinnat ryhdikäästi esille. Minusta ainakin tuntui, että nämä liivit päällä tuli seistyäkin selkä suorempana.

Being almost a full cup and covering most of the bosom and with the narrow and deep cups I'd say this is a good fit for... well I don't know if there's a nice way to say it... saggy boobs. At least my heavy bosom gets a nice lift and shape with Clara. I even felt an inch taller walking with my back straight.


Ainoa miinus mielestäni näissä liiveissä on se, että näissä saisi olla olla joustavampi kupin yläreuna, ja kyllähän se vähän joustaakin, mutta ei mielestäni aivan tarpeeksi, jotta kuppi istuisi täysin sileästi molemmille rinnoille

The only minus I'd give to Clara is that the top cup is a bit stretchy but not enough to give a totally smooth finish. With a bit more stretch, this would have been perfect.


Mielestäni kuppikoot ovat hieman reiluhkot, sillä minulla on tästä liivistä koko 75L, joka vastaisi UK-koossa HH-kuppikokoa ja esimerkiksi Panachen liiveissä käytän UK J-kuppikokoa. Vertailuna vielä, että esimerkiksi Gorseniasta käytän 70M-kokoa ja Nessalta 75M. Suosittelen siis valitsemaan rinnakkaiskoon (eli yksi ympärys suurempi ja yhden pienempi kuppi) kuin Gorsenialta tai yhden kupin pienempi kuin Nessalta/Panachelta.

The cup sizing is quite generous. I'm wearing 75L (34HH) and for comparison, I wear 34J on Panache, 70M (32J) on Gorsenia and 75M (34J) on Nessa. So you might need to choose either a sister size or one cup smaller than usual.


Tämä väri oli todella vaikea kuvata, että se näkyisi kuvissa oikein. Sivuillamme olevissa tuotekuvissa väri on tummempi ja vihreämpi kuin näissä omissa kuvissani. Ja näissäkin mielestäni on kirkkaampi ja räikeämpi kuin luonnossa. Väri kuitenkin on erittäin eloisa turkoosi, ja turkoosista pitävälle tuskin pettymys, vaikka ei ihan kuvia vastaava väri olekaan.

This colour was a nightmare to photograph. The product pictures provided by Ava are showing the colour a bit more greener and darker and I think on my pics it's just too bright. But believe me, it's a beautiful and vibrant turqoise, more blue than green definitely. You won't be disappointed with the colour, I promise, even if it doesn't show correctly on the pictures.


Mihin lopputulokseen sitten tulinkaan? Noh, näistä tulee takuulla yhdet tämän kesän käytetyimmistä liiveistäni, sillä testasin näitä petroolinvärisen Tuba-mekkoni alle (joka oli viime kesän lempimekkoni, olisi varmaan tänäkesänäkin, jos vähän ilmat lämpenisi) ja ne sopivat sinne alle täydellisesti, joten kunhan vain lämpimät kelit tulisivat tännekin ja pääsisi mekkoja käyttämään, nämä olisivat varmasti valintani niille päiville. Ja ihan varmasti tulemme näkemään samalla mallilla ja leikkauksella olevia liivejä Avalta jatkossakin valikoimissamme, nyt kun malli on hyväksi testattu ja todettu.

How to summerize this... Well, I believe this will be one of my this summer's favourites. Remember the petrol coloured Tuba dress from last summer? I tried the bra under the dress and they are a perfect match, so as soon as we have some sun and warm weather, I'll be wearing Tuba+Clara for sure! And you will see more styles like this from Ava in our offering, now that I we know this is a great shape and fit.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!