31 Jan 2015

Tease by Curvy Kate


Curvy Kate-fanit varmaan muistavat jo vuosia valikoimassa olleen upean Tease Me-sarjan, jota on ollut tarjolla monissa upeissa väriyhdistelmissä. Balconette-liivin leikkausta on nyt uusittu ja uusi Tease-balconette tarjoaa kuppikokoja UK-mitoituksen J-kuppikokoon saakka aina 85-ympärykseen asti, eli kokojakin on tullut aiempaan valikoimaan verrattuna reilusti lisää. Kokoni on parisen kuppia yli vanhan mallin kokotarjooman, mutta nyt uuden mallin ja kokovalikoiman myötä minullekin löytyi vihdoin omat Tease-balconetet.


Olen jo niiiiin monta kerta aaiemmin maininnut, ettei topatut liivit ole niin mun makuun ja arkiliiveiksi nämäkään tuskin päätyvät, mutta ovathan nämä niin uskomattoman herkulliset, että kyllä näille käyttöä löytyy muulloin kuin arkena. Ja tämä mustan ja puuteripinkin väriyhdistelmä on hillitty, mutta silti viettelevä ja villi. Tease-sarjassa on paljon yksityiskohtia. Itseäni polka dot-kuosit viehättää, joten niin näissäkin musta pallomeshpitsi vaaleanpunaisella on mieleeni. Kupin yläreunassa on leveä viuhkareunainen pitsi, jossa vaaleanpunainen satiininauha. Simpukkamallisissa kolmipalaisissa kupeissa on pystysaumat. Kupin sisäpuoli on sileää vaaleanpunaista neulosta. Sarjan alushousuissa on samat pitsit ja yksityiskohdat, joten setti on harmoninen ja tasapainoinen. Takaa sekä liivit että housut ovat yksiväriset mustat. Harmi vain, että unohdin ottaa kuvat takaa. Nämä kuvat on poimittu Curvy Katen Star in a bra-kilpailuun lähettämistäni kuvista. Joko sinä muuten olet osallistunut? Nythän SIAB on ensimmäistä kertaa avoin kaikille asuinpaikkaan katsomatta. Toki, jos jatkoon pääsee, pitää olla valmis reissaamaan kuvauksia varten. Jos sinä voisit olla CK:n seuraava malli, niin laita nyt pikapikaa hakemus ja kuvat menemään ennen helmikuun puoliväliä!


If you're a Curvy Kate fan, you'll sure remember Tease Me which has been one of their best-sellers for years and available in numerous wonderful colour combinations. Well, the Tease Me has gone through some renovations and it's now re-released with a new cut and new size range offering more cup sizes in the larger bands all the way up to 85/38J with a new shorter name: Tease. And being 34J I was earlier a couple of cup sizes over their size chart, but now a proud owner of the bra for the first time ever.Like I've mentioned so many times before, I'm not a fan of padded bras for everyday use and I doubt these will become my wardrobe working horse, but they are so cute and girly, I'm sure I'll find many other occasions to wear these. And I adore this sophisticated colour combination of black and powder pink as well as the pretty details: polka dot mesh, lace and satin ribbons, which the matching short carries on creating a balanced set. Both bra and the short are all black from back, but unfortunately I forgot to take pics of the bra from behind. These pics I've picked from among the pics I took for Star in a bra, which is now open world wide for the first time. So if you feel like you could be the next face and body of Curvy Kate, sent your entry with some pics on their website www.starinabra.com - I've already sent mine, so I dare you to do the same.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!