13 Aug 2014

Kuvia messuilta 08/14 SS15

Ensi kevään alusvaatemuotia oli jälleen esillä Modassa Birminghamissa. Jostain syystä olen tykästynyt näihin messuihin, koska ensinnäkin siellä ovat esillä iso osa meidän valikoimamme tuotemerkeistä, ja tykkään sitten muutenkin tuosta kaupungista ja  messureissun yhteydessä ehdin pitää päivän-pari omaa lomaa samalla. Isommat alusvaatemessuthan järjestetään aina muutama viikko ennen näitä Moda-messuja Pariisissa, missä varmaan yksi päivä ei messualueen kiertämiseen riittäisikään. Modassa kaikki on sopivan kompaktisti, joten yksi päivä juuri riittää meille.

Me siis vietimme päivän Modassa ja treffasimme jo "vanhoja tuttuja" mm. Panachelta, Tutti Rougelta ja Parfaitilta sekä tutustuimme ensi kevään valikoimiin myös Curvy Katen ja Evedenin tuoteperheen (Freya, Fantasie, Elomi, Goddess) osastoilla. Ja tapasimmepa myös uusiakin tuttuja ja aloittelemmekin ihan pikapuoliin yhteistyökuvioita Cake Lingerien kanssa.

Cake Lingerie on melko uusi, vuonna 2008 perustettu imetys- ja äitiysalusasuihin erikoistunut tuotemerkki, jolta löytyy sekä pehmoisia perusliivejä että upeita, herkullisia ja juhlavia pitsiluomuksiakin kaarituellisena sekä ilman jopa EU-mitoituksen 90M-kokoon saakka. Eli sopii täydellisesti valikoimaamme. Aloittelemme nyt pehmeästi yhdellä melko hillityllä mallilla, ja sitten kevätpuolelle tulee lisää malleja ja värejä, kun uudet kevään tuotteet valmistuvat. Mutta näistä myöhemmin lisää FB:n puolella sekä tietysti sitten kunnolliset tuote-esittelyt löytyvät verkkokaupan puolelta, kunhan saadaan ensimmäinen tilaus ja toimitus perille asti.
No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!