17 Feb 2014

Minnie red spot (Cleo)

Edellisestä postauksesta onkin aikaa. Alkuvuosi on ollut melko kiireinen eikä uusia malleja koossani ole tullut juurikaan valikoimiin, joten täällä blogin puolellakin on sitten ollut hiljaista. Nyt kuitenkin innostuin, kun jo syksystä asti odottamani Minnie saapui. Minnie on Cleon kevään 2014 mallistosta, joten kausituotteena sitä on saatavana puna-valkoisena vain tämän kevään ajan. Minniessä on aiemmista Cleon malleista (esim. Zia) tuttu kolmipalainen balconetteleikkaus sekä kokovalikoima 65-85 UK-mitoituksen J-kuppikokoon saakka.

I know it's been quiet here, but I've been super busy with the job and after the new Freya Active crop top sports bra there hasn't really been any new styles in my size. But I got excited about blogging now that Minnie, which I've been waiting for since the last autumn, finally arrived. Minnie is a new style from Cleo's SS14 collection available in this red and white spot print for this season. Minnie is based on the previous style Zia and has similar three part balconnet cut and available from 30 to 38 up to J cup.


Zia on ollut yksi lemppariliiveistäni, kuten melkein kaikki Cleon liivit, ja Minnie tuntuikin heti ensipukemalla tutulta ja mukavalta päällä. Pääsääntöisesti Cleo-malliston liiveissä on hieman kapeammat ja matalammat kaarituet kuin Panache-brändin malleissa, ja olen todennut Cleon mallit lähes poikkeuksetta itselleni istuvimmiksi liiveiksi. Minnie-rintaliivit tuntuvat miellyttävältä ja tukevalta päällä ja voisin hehkuttaa mallia ja suloista puna-valkoista väritystä ja yksityiskohtia vaikka kuinka pitkästi. Edessä oleva rusetti, jossa valkoisella pohjalla on pienen pieniä keltaisia pilkkuja, on ehkä hieman erikoinen valinta, kun liiveissä ei ole mitään muita keltaisia yksityiskohtia. Pelkkä valkoinen tai punainen rusetti olisi sopinut liiviin paremmin.

Zia has been one of my favourite bras and Minnie felt familiar from the very first moment. I've found that Cleo bras are usually the best fit for me and Minnie is no exception. It feels very comfortable and supporting and I could keep praising this style with all it's cute details almost indefinitely. Except the white and yellow spot print bow at the front, which I think is a weird choise as there is no other yellow details in this bra. I think it might have looked better with just a simple white or red bow.


Kokonsa puolesta liivi vastaa hyvin mitoitusta. Ympärysmitta tuntuu sopivan napakalta ja siinä on mukavasti joustoa. Vaikka hakasia on vain kahdet, niin se on kuitenkin ihan riittävä, kun takaosa ja sivut ovat muuten leveät. Lisäksi kaksinkertainen kangas takaosassa antaa lisäjämäkkyyttä. Olkaimet ovat tarpeeksi leveät; 13-18 mm koosta riippuen, eivät siis mitenkään erityisen leveät, mutta sen verran mukavat, etteivät ne paina tai rullaudu käytössä. Tosin balconette-mallille tyypillisesti olkaimet ovat ehkä hieman kaukana sivuilla. Olkaimissa on päällepäin pientä koristelua ja ihoa vasten tulevalla puolella on hieman nukkamainen pehmeä pinta.

Sizing is what expected. I'm wearing the same size as usually on Cleo bras, 34J. The band feels snug with average amount of stretch. The fabric is double layered to give extra support and secure fit. There are two rows of hooks and eyes at the back which I feel is enough as the wings are quite wide. The straps feel comfortable as they are finished with a fluffy material against skin, fully adjustable and beautifully decorated. The strap width is 13 to 18 mm depending on the size. Typical to a balconnet shape, the straps are attached quite far on the sides.


Kuppimateriaali on hyvin pehmeää ja keveää, sileäpintaista laminoitua neulosta ja lisäksi kupin yläosassa on valkoinen pilkkukuvioinen meshpitsi, jonka reunassa reipas punainen tuplapalloraita. Keveästä rakenteestaan huolimatta kuppi tukee hyvin rintaa ja antaa todella kauniin pyöreän ja eteenpäin suuntautuvan muodon rinnalle. Parin testipäivän perusteella sanoisin, että ainoa miinus on se, että kun kuppimateriaali ei ole joustavaa eikä kupin reunassa ole kuminauhaa, jää kupin yläreuna pienemmälle rinnalle vähän ilmaan. Se tosin ei näy päällepäin vaatteiden läpi, joten ei vaikuta millään tavalla käytössä. Ja juuri tuon jämäkän laminoidun materiaalin ansiosta näin keveästä kankaasta tehty liivi voi antaa näin hyvän tuen rinnalle. Yhtään pehmeämpi tai joustava materiaali ei välttämättä tukisi ja pitäisi rintaa kohotettuna.

The material on the cups is a laminated spot print fabric, smooth to touch and very light. But don't worry, the laminating gives this light fabric extra strenght and it is really supportive. The cups give a lovely round, forward projected shape. Note that if you have different size breasts (like all of us do, more or less), you'll probably have some loose on either one of the cups, because the fabric is not stretchy and the lace doesn't have an elastic band at the edge of the cup. It doesn't show under clothes and doesn't lessen the support, but is a minor issue.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!