1 Nov 2013

Tango Accenti (Panache Superbra)

Panachen Tango-liivit olenkin jo esitellyt aiemmin, joten tällä kertaa vain pikapostaus, sillä malliltaan ja leikkaukseltaan Tango Accenti on ihan samanlainen kuin "perustangokin".

Tango on ollut Panachen mallistossa jo yli 10 vuotta. Viime vuonna eli 2012 Tangosta oli tarjolla upea juhlavuoden Tango Luxe-malli, joissa oli mm. satiiniolkaimet sekä hieman enemmän yksityiskohtia ja koristeluita kuin perinteisessä lehtikuvioisessa Tangossa. Tämän syksyn mallistossa Panachella päättivät kokeilla jälleen jotain uutta ja syntyi yksivärinen Tango Accenti, joka mielestäni toimii todella hyvin!

Accentiin on tuotu tuosta Luxe-mallista mm. satiiniolkaimet, myös liivin runko eli kuppien alapuolinen osa on myös samaa himmeäkiiltoista satiinia. Näiden satiiniolkaimien huono puoli on säätövaran lyhyys; tavallisessa Tangossa, eli siinä lehtikuvioisessa, olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät, mutta tässä Accentissa vain takaosastaan. Tämä kannattaa siis huomioida, jos yleensäkin joudut säätämään olkaimet tosi lyhyeksi, eli silloin säätövara ei välttämättä riitä. Ja malli on siis sama kuin perinteisessä Tangossa. Tango-faneille tietysti kiva juttu, koska tietää, mitä saa eikä istuvuuden kanssa tule yllätyksiä, mutta valitettavasti, jos Tango taas ei malliltaan ole sinulle ollut sopiva, niin tämä ei tuo mitään uutta.Kupin materiaali on läpikuultavaa hyvin tiheää meshneulosta, jossa on vain ihan aavistus joustoa. Kupin yläosassa kangas on yksinkertainen ja alaosassa kaksinkertainen, joten yläosa on läpinäkyvämpi kuin alaosa. Tämä ei mielestäni näy kuvista tarpeeksi selkeästi, mikä on harmi, sillä juuri tuo tekee tästä mallista mielenkiintoisen. Materiaali on mukavan pehmeää ja lähes sileäkuppisena on melko huomaamaton vaatteiden alta. Vaikka lehtikuvioinen Tangokin menee hyvin t-paitaliivistä, niin tämä yksivärinen Accenti sopinee vielä paremmin.


Accentin hopeanväriset yksityiskohdat, kuten olkainten säätöosat sekä pieni lasihelmikoriste edessä, antavat vähän ylellisemmän ilmeen, kuin jos osat olisivat liivienväriset. Tässä on enemmän Panachen Masquerade-malleille tyypillistä luksusfiilistä kuin mitä Superbra-malleissa yleensä on. Upea, kaunis, ihana setti, jonka kruunaa yhteensopivat alushousut. Mielestäni juuri sopivasti pientä ekstraa muuten kivaan perussettiin, jotta arjessaki on jotain luksusta.


Tango Accentia on saatavana meiltä Lumingeriesta koossa 60-100, D-J-kuppikoossa ja Tangoakin löytyy K-kuppiin asti tällä hetkellä nudenvärisenä (core eli jatkuva malli) sekä kuluneen kesän väreissä pinkkinä ja piparminttuna.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!